Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Elegem van a szüleim viselkedé...

Elegem van a szüleim viselkedéséből. Miért kell emiatt engem bántani?

Figyelt kérdés

Kezdeném rögtön az elején azzal, hogy egyáltalán semmi alapja nincsen a szüleim állítgatásainak. Jó tanuló vagyok, idén csak egy hármasom volt (de ez nem annyira fontos tantárgy, így annyira nem fordítottam rá sok figyelmet). Fociakadémiába járok valamint egészen kiskorom óta focizom. Minden nap vannak edzéseim, most nyáron egy nap csak 2x. Múlthéten eltörött a lábam, nem annyira tudok menni sehová, most is inkább a barátaim jönnek hozzám meg ilyenek.

A lényeg, hogy szüleim mindenféle lusta dögnek neveznek, mert egésznap semmit nem csinálok és nem is segítek nekik semmiben stb. Nagyon rosszul esik, pedig ez egy olyan dolog miatt van, amiről nem egészen én tehetek.

17/f

2016. aug. 18. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
amint tudsz lepj le otthonrol es soha tobbe vissza. megerdemlik egymast a bunko megkeseredett szuleid.
2016. aug. 18. 18:34
 2/4 anonim válasza:
50%
ja nem sokára 18 vagy keresel munkàt és ott hagyod öket
2016. aug. 18. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
Jah, valószínűleg foci akadémia mellett lesz ideje napi 12 órát dolgozni...
2016. aug. 18. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
20%
Jaj egyem meg a szíved, rettenetes lehet! Cseréljünk!! te jössz sz.ros retyókat takarítani, elviselni a sok hülyét, fizetni a rengeteg számlát, én meg megyek focizgatni. Mit szólsz hozzá? Ugye kicsit másképp hangzik? Ha nem tetszik a rendszer és eleged van el lehet húzni és a magad talpára állni fiam.
2016. aug. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!