Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek a nagyszülőnek...

Szerintetek a nagyszülőnek kell érdeklődnie az unokája iránt vagy a szülőnek kell a nagyszülő után mennie?

Figyelt kérdés

Részletesebben anyósomról lenne szó.

A férjem külföldön dolgozik, ha itthon van akkor ír neki hogy átmegyünk e hozzá.

Mikor nincs itthon akkor nekem nem ír/nem hív, hogy esetleg átjönne vagy mi menjünk át mert megnézné az unokát.

Egy ideig próbáltam vele beszélni, hogy ha van kedve jöjjön át szívesen látjuk de mindig fáradságra hivatkozott.

Nem tudom mi lenne a jó, én erőltessem a kapcsolatot az unokájával hogy jelentkezem neki hogy mi van vele, vagy hogy átmennénk.

Ti mit gondoltok erről?

2017. júl. 14. 08:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Probáld meg hogy megkérdezed hogy átmehetünk ekkor és ekkor hozád az unokákal,ha azt mondja erre is hogy nem akkor hagyd őt csudába ennyi.
2017. júl. 15. 06:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Most oszinten: ez miert fontos? Marmint irod, ha ferjed itthon van ugyis talalkozik veletek. Nem kell minden rokonnak minden hetvegen egymas popsijaban lenni. En soha senkit nem kergetek hogy jojjon unokazni, minek? Ha akar, raer, es mi is raerunk, talalkozunk. Eszembe nem jutna anyost folyton hivogatni.....en sem beszelek vele, mi is csak ferjemmel egyutvisszuk a gyereket, hozzank se hivogatom anyost ha ferjem nincs itthon. O se abajgatja az en szuleimet, ha en nem vagyok itthon.

Nem ertelek..

2017. júl. 15. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:
nem akar veled találkozni ,ha a fia nincs otthon.ne eröltesd a dolgot, ha majd akar látni ,akkor majd jelentkezik.
2017. júl. 16. 06:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ő is ugyanígy szenved magában, mert nem tudja mit csináljon.Habár ha hívtad, és azt mondta fáradt, akkor a te és ő kapcsolatával van gond. Ha beteg, az más. De fáradtság miatt miért nem akarja látni az unokáját?Sok anya féltékeny a menyére, úgy érzi, a fiacskáját elvette tőle.Gondold végig, milyen a kettőtök viszonya, történt-e köztetek valami negatív, stb.Valamiért orrol rád, a fiát szereti.Miattad nem megy, nem a gyerek miatt.Tedd meg az első lépést, ülj le vele, és beszélgess arról, szeretnél vele jó viszonyban lenni, ő a párod anyja, próbáljon téged elfogadni, ha valami gond van szóljon és megbeszélitek, mert így a probléma ott lebeg folyton, stb. Mondd azt, a fiának is rossz ez a helyzet, gyerek se érti.De szeretettel tedd ezt, ne veszekedve, érezze hogy jót akarsz.

Tapasztalatból írom, velem is ilyen volt anyósom.Ha nem hívtam, felénk se nézett.Én mentem a gyerekkel hozzá, heti kb.1-szer, akkor örült.Én beszéltem erről vele, hogy bármikor jöhet, onnantól felbátorodott.Ritkán jött, viszont minket hívott sokat. Milyen a viszonya az unokával? Ha vele van, mennyire szereti?

2017. júl. 16. 19:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Majd az unoka születésnapjára hívd meg a nagyszülőket, ha nem jönnek el, nem kell tovább eröltetni a dolgot..
2017. aug. 14. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!