Szerintetek a nagyszülőnek kell érdeklődnie az unokája iránt vagy a szülőnek kell a nagyszülő után mennie?
Részletesebben anyósomról lenne szó.
A férjem külföldön dolgozik, ha itthon van akkor ír neki hogy átmegyünk e hozzá.
Mikor nincs itthon akkor nekem nem ír/nem hív, hogy esetleg átjönne vagy mi menjünk át mert megnézné az unokát.
Egy ideig próbáltam vele beszélni, hogy ha van kedve jöjjön át szívesen látjuk de mindig fáradságra hivatkozott.
Nem tudom mi lenne a jó, én erőltessem a kapcsolatot az unokájával hogy jelentkezem neki hogy mi van vele, vagy hogy átmennénk.
Ti mit gondoltok erről?
Én azt gondolom, hogy a gyerekem nem bazári majom, nem fogom körbemutogatni. Mármint ott nem, ahonnan sose jönnek meglátogatni.
Egyedül a nagypapámhoz szoktam elvinni, mert ő már idős, nem tud utazni. Ez természetesen meg van értve.
A te anyósod viszont a jelek szerint sz.arik a gyerekre, szóval én nem erőlködnék.
Én speciel telefonon hívom őt.
De ha azt mondja hogy fáradt és nem ajánlja fel, hogy de ti gyertek át akkor nekem viszont nincs pofám rávágni hogy akkor mi megyünk.
Vagy ezt kellene tennem?
Sztm hagyd a francba.
Te megtetted az elsô lépéseket ,johogy nem könyörögsz neki.
Ha igazi nagymama meg szereti az unokàit ,akkor menne ,plàne ha hivod.
n25
Tényleg ajánld fel, hogy ti mentek. Ha ekkor is kifogásokat keres, akkor valószínűleg te vagy a probléma. Mármint nem feltétlenül rosszindulatú értelemben, csak lehet, hogy veled kettesben nem tud mit kezdeni, viszont, ha a fia is jelen van, akkor komfortosabban érzi magát.
Régebben ( a gyerek előtt) voltatok kettesben anyóssal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!