Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek a nagyszülőnek...

Szerintetek a nagyszülőnek kell érdeklődnie az unokája iránt vagy a szülőnek kell a nagyszülő után mennie?

Figyelt kérdés

Részletesebben anyósomról lenne szó.

A férjem külföldön dolgozik, ha itthon van akkor ír neki hogy átmegyünk e hozzá.

Mikor nincs itthon akkor nekem nem ír/nem hív, hogy esetleg átjönne vagy mi menjünk át mert megnézné az unokát.

Egy ideig próbáltam vele beszélni, hogy ha van kedve jöjjön át szívesen látjuk de mindig fáradságra hivatkozott.

Nem tudom mi lenne a jó, én erőltessem a kapcsolatot az unokájával hogy jelentkezem neki hogy mi van vele, vagy hogy átmennénk.

Ti mit gondoltok erről?

2017. júl. 14. 08:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a fiát szereti, de felétek valamiért nem akar vagy nem mer nyitni.
2017. júl. 14. 08:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy a gyerekem nem bazári majom, nem fogom körbemutogatni. Mármint ott nem, ahonnan sose jönnek meglátogatni.

Egyedül a nagypapámhoz szoktam elvinni, mert ő már idős, nem tud utazni. Ez természetesen meg van értve.

A te anyósod viszont a jelek szerint sz.arik a gyerekre, szóval én nem erőlködnék.

2017. júl. 14. 08:57
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként is ti jártok hozzá, nem ő jön, a leírásod szerint csak azt ajánlottad fel, hogy ő jöjjön. Bármilyen hihetetlen, simán benne van a pakliban, hogy azért mondja, hogy fáradt, mert fáradt. Esetleg a kora miatt rendszerint a nap második felére nem sok ereje marad ténylegesen. A helyes válasz az, hogy mindkettőtöknek keresnie kell a másikat. Nem, nem írkálást értünk ezalatt. Ehelyett mindketten átlátszó kis trükköket eszeltek ki arra, hogy ne kelljen találkoznotok.
2017. júl. 14. 09:04
 4/15 A kérdező kommentje:

Én speciel telefonon hívom őt.

De ha azt mondja hogy fáradt és nem ajánlja fel, hogy de ti gyertek át akkor nekem viszont nincs pofám rávágni hogy akkor mi megyünk.

Vagy ezt kellene tennem?

2017. júl. 14. 09:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne vágd rá, ajánld fel hogy akkor ti mentek a gyerekkel. Ha erre is van kifogása akkor tényleg nem érdekli a gyerek😕
2017. júl. 14. 09:45
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Furcsa mindenképp, mert ha már idős, beteg és könnyen fárad akkor is lehetne kíváncsi a kicsire és akkor tényleg az lenne a megoldás hogy ő hív át benneteket. Próbálj vele erről beszélni hátha megnyílik és elmondja van-e valami a háttérben. Milyen távolságra lakik tőletek?
2017. júl. 14. 09:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fel kellene ajánlanod, hogy Ti mentek át. Ha nem akarja, akkor csak akkor menjetek át, ha a férjed is otthon van. Lehet, hogy csak bizalmatlan.
2017. júl. 14. 10:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Sztm hagyd a francba.

Te megtetted az elsô lépéseket ,johogy nem könyörögsz neki.

Ha igazi nagymama meg szereti az unokàit ,akkor menne ,plàne ha hivod.

n25

2017. júl. 14. 12:00
 9/15 zsoaberdeen válasza:
Nekem az apósom csinálja ezt, nem keres, nem hív nem jön. Én dolgozom, ő nyugdíjas. Számtalanszor kértem, hogy hívjon, max nem veszem fel ha nem alkalmas, de amint lehet visszahívom. Nem. Soha elő nem fordul. Kb 2 hetente hívom, hogy mi újság, akkor megkérdezi miért csak most jelentkezem, és mikor megyünk át a gyerekkel. Nagyon sok önuralomra van szükségem, hogy ne küldjem el a fenébe. Átmegyünk 2-3 órára és elég is annyi, le van tudva 2 hétre.
2017. júl. 14. 13:27
 10/15 anonim ***** válasza:

Tényleg ajánld fel, hogy ti mentek. Ha ekkor is kifogásokat keres, akkor valószínűleg te vagy a probléma. Mármint nem feltétlenül rosszindulatú értelemben, csak lehet, hogy veled kettesben nem tud mit kezdeni, viszont, ha a fia is jelen van, akkor komfortosabban érzi magát.

Régebben ( a gyerek előtt) voltatok kettesben anyóssal?

2017. júl. 14. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!