Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagymamám állandóan szidja...

A nagymamám állandóan szidja az apámat de ez fordítva is így van?

Figyelt kérdés

A nagymamám velünk lakik,szóval az nem megoldás hogy akkor ne látogasd,viszont ezt már nem lehet elviselni..Most hogy nyári szünet van naponta többször hallgatom tőle hogy ilyen meg olyan apád van. Ha apa hazajön akkor nem köszön neki szinte soha csak bemegy a szobájába és ott teszi a sértettet..Viszont ha ő bemegy akkor ezt hallgatom apától is hogy már megint mi baja van stb..Ezzel mit lehet kezdeni? És azt veszem észre hogy a húgomat nagyban befolyásolják mindkét oldalról..Természetesen szeretem a mamámat és apát is de már elviselhetetlen..

Légyszi csak normális válaszokat.

16/L

2017. júl. 5. 14:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mostanában volt teljes kivizsgáláson ahol megállapították a magas vérnyomást és a pajzsmirigy-alulműködést amikre gyógyszert is kap és nem tudom hogy mennyit számít de tavaly nyáron a szívét műtötték mert vizes volt, de nem hiszem hogy ezek miatt van ,vagy mégis?
2017. júl. 7. 22:07
 22/24 anonim ***** válasza:
Egy nagyobb műtét erősen befolyásolhatja a kedélyállapotát. A teljes kivizsgálás mit jelent? Labort? A demenciát a labor nem mutatja ki. Ahhoz pszichiátriai vizsgálat kell. Esetleg konzultáljatok a háziorvossal a problémáról. Érdemes utánajárni, mert bizony nagyon mérgezi a dolog a hétköznapokat...
2017. júl. 8. 20:17
 23/24 A kérdező kommentje:
Volt vérvételen,nyaki és hasiultrahangon meg az ilyen "alap" vizsgálatokon mint a szemészet,hallásvizsgálat stb
2017. júl. 9. 09:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Anno apai mamám csinálta ezt,akit nem is ismertem.Erre az apai unokatesóm:"Nagyi, attól még,hogy aput nem szereted,én imádom"
2017. aug. 26. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!