Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagymamám állandóan szidja...

A nagymamám állandóan szidja az apámat de ez fordítva is így van?

Figyelt kérdés

A nagymamám velünk lakik,szóval az nem megoldás hogy akkor ne látogasd,viszont ezt már nem lehet elviselni..Most hogy nyári szünet van naponta többször hallgatom tőle hogy ilyen meg olyan apád van. Ha apa hazajön akkor nem köszön neki szinte soha csak bemegy a szobájába és ott teszi a sértettet..Viszont ha ő bemegy akkor ezt hallgatom apától is hogy már megint mi baja van stb..Ezzel mit lehet kezdeni? És azt veszem észre hogy a húgomat nagyban befolyásolják mindkét oldalról..Természetesen szeretem a mamámat és apát is de már elviselhetetlen..

Légyszi csak normális válaszokat.

16/L

2017. júl. 5. 14:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%
En nem vagyok vakacion. En mar regen megteremtettem a kellemes legkoru otthont. Az en hazamban senki nem said senkit, de nem pelenkazzuk a ferfi tagokat. Sot ohozza minden vasarnap a viragot haza, tobb esze van, minthogy vitatkozzon, morogjon, pedig dolgozik. En is, nem csak a hazat cicomalom.
2017. júl. 5. 16:22
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

Ügyes vagy 65%. Ha jelen lehetek majd a szentté avatásodon, megemlítem, hogy "nem pelenkazta a ferfi tagokat".

Bár nem tudom, hogy jön ide, mert az, hogy a stresszes, fáradt munkából hazajövő embert nem egy rikácsoló vénasszony fogadja, abban nincs ilyen, csak annak elkerülése, hogy egyszer csak infarktustól bedőljön a sírba - mint azt teszi sok középkorú férfi, akit feleség-anyós így kezel, vagy, aki nem tud pihenni derűs légkörben.

2017. júl. 5. 16:46
 13/24 A kérdező kommentje:

Albérletben lakunk.

És visszatérve ahhoz hogy apának kéne okosabbnak lenni, van benne igazság,de gondoljatok bele ti is,ha haza érnétek munka után,fáradtan ti nem veszekednétek? Ezzel nem védeni akarom mert persze nem feltétlenül ez lenne a megoldás sőt ez nem is megoldás,de azért szerintem meg lehet érteni.

2017. júl. 5. 17:36
 14/24 anonim ***** válasza:
36%

Hát persze, mert csak egy férfinak lehet leterhelő a munkája... És csak a nőkön múlik az otthoni hangulat... Elég volt már a kannásból drága Tequila kartárs, maga elitta a maradék eszét...

Neked meg kedves kérdező, ha apud anyukája a nagyi és nem birja elviselni a saját fiát akkor sapka-kabát, keressen magának új albit a mami. Ha anyud anyukája akkor meg anyuddal beszélj hogy állitson az anyján. Én nem egy ilyen morgós nagyszülőt ismerek és ez ellen apud tényleg nem tud mást tenni csak ha költöztök.

2017. júl. 5. 18:38
 15/24 A kérdező kommentje:
Anya anyukája.Anya már többször beszélt vele ami ideig-óráig hatásos de aztán amint anya elmegy dolgozni esetleg valami más programja van kezdődik előröl. De az "érdekes" az hogy csak mostanában kezdte,anya szerint régebben nagyon jól kijöttek egymással és én is így emlékszem
2017. júl. 5. 20:37
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

Oregedesi butulas. Az ellen semmit nem lehet tenni.

Tequilanak: ugye hogy meg sem ugy van????

A feleseg babusgassa a ferjet, Ne az anyos.

Amugy, a ferfik dogoznak, hazajonnek, vege a muszakuknak, pihennek. A feleseg is dolgozik, hazajon, kezdje az otthoni munkat, gyerek es ferj neveles. O mikor pihen? Hogy is van ez?

2017. júl. 5. 23:23
 17/24 acelsziv ***** válasza:
51%

Kérdező: Ez még rövid távon is tarthatatlan állapot.

Nagyanyádnak meg kell mondani, hogy vagy befogja a pofáját vagy mehet világgá. Miféle dolog ez, hogy ott lakik a vejénél és a lányánál és még ugat is? Apád erre rá fog menni. Vagy elválik, vagy belehal.

2017. júl. 6. 10:01
 18/24 anonim ***** válasza:
Azert nem tudhatjuk es kerdezo sem, hogy nincs e mamanak a bogyebe valamiert a multbol a veje. Amit talan soha nem tud elfelejteni es igy idosebb korban egyre tobbszor gondol ra. Szulok sem mondanak el mindent a gyereknek.
2017. júl. 6. 10:21
 19/24 A kérdező kommentje:
Persze ez igaz, de nem lenne jobb ha végre megbeszélnék és nem lenne feszültség köztük? Mert nem hiszem,hogy ez nekik tökéletes állapot..Vagy ez csak makacsság kérdése?
2017. júl. 6. 19:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Amennyiben jelentős mértékű magatartásváltozás, személyiségváltozás történt a nagyinál, akkor bizony el kell gondolkozni azon, amit a 16-os megfogalmazott. Felmerül az időskori demencia gyanúja és meg kéne nézetni orvossal, bár semmit nem tudnak tenni, mert nincs rá gyógyszer. De legalább az okot tudjátok, hogy nem rosszindulat, hanem betegség miatt van.
2017. júl. 7. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!