Hogy legyek túl a mamám halálán?
Figyelt kérdés
A temetése kb. két hete volt, de még most sem tudok túl lenni rajta. Ha rágondolok mindig vissza kell fognom a sírást. Nagyon hiányzik még mindig...
A válaszokat előre is köszönöm!
2017. júl. 1. 11:04
1/5 anonim válasza:
Ez egy ilyen időszak most. Sírd ki magad, idővel enyhül. Nem kell elfojtani, engedd ki nyugodtan
2/5 anonim válasza:
Az idő minden sebet begyógyít! Pihenj sokat, sírd ki magad. Hidd el, idővel könnyebb lesz. Fontos hogy ne zárkózz be, ne legyél magadba. Menj el a barátaiddal, szervezzetek közös programokat. Azzal is lefoglalod magad, nem leszel (annyira) szomorú.
3/5 anonim válasza:
Nem leszel sajnos soha. En a mai napig (20ev eltelt) nem tettem túl magam édesapám halálán. A gyaszt meg kell élni. Sírj, emlékezz, de fogadd el. Sajnos mast nem tehetsz. Mindig gondolj arra, hogy ha teszel valamit egy picit erte is teszed. Buszke lenne rad, de neked menni kell tovabb es élni kell az életedet tovabb. Ő is ezt akarna. Idővel "jobb" lesz. Mas kevesbe intenzív fájdalom lesz, de mindig hiányozni fog es ez igy jo, mert akit szeretünk annak a személynek az elvesztése nem lesz sose közömbös vagy jo érzés. Kitartás. Részvétem.
4/5 anonim válasza:
Részvétem :(
Én sem élnem túl. :(
A sírás meg könnyíti , az segít.
5/5 anonim válasza:
gondolj a szép emlékekre. Az enyém egy éve halt meg. sajnos erre nem igen lehet tanácsot adni, nincs gyógyír, csak abban reménykedhetünk, hogy idővel enyhül. Ez valakinek megy, valakinek nem, sok mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!