Miért nem hagynak normálisan élni a nagyszüleim? Mi tévő legyek?
14 éves vagyok. Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatunk. De nem találkozunk olyan sűrűn, mivel anyukámnak lett egy barátja-apukám 1 éves koromba meghalt-és nagyon szeretik egymást,így inkább vele van. És én pedig a nagyszüleimmel élek akik kezdenek utálni... :(
Mindig isznak és dög részegek minden nap. Nem sokat beszélek velük a nap folyamán (de nem is nagyon akarok). Mindig leocsmárolnak,rosszakat mondanak rólam a szemembe én meg akkor berohanok a szobámba és becsukom az ajtót,ők meg bejönnek majd bedugom a fülemet és nem nézek a szemükbe.Mondják csak a magukét!
Amikor ebéd idő van,akkor meg mindig normálisan ennék,de nem tudok mivel olyan sokat mernek a tányéromra,hogy az 2 felnőtt nőnek is bőven elég. Nekem meg azt mind meg kell enni,pedig nekem az rengeteg! Nem értik meg azt hogy nekem:ELÉG!
És ha feleselek velük vagy nem eszem meg mind ami a tányéron van egytől-egyig akkor még képesek megütni is.
hízlalni akarnak,miközben én 155cm vagyok és 52 kg.
Mitcsináljak??? Mi tévő legyek???
Kérlek segítsetek! Elveszik az önbizalmamat,önbizalom hiányos leszek miattuk! :(
Igazad van! De 1 flatbe élek a nagyszüleimmel és az anyukám meg a barátja olyan kicsi kis szobában vannak összetömörülve,hogy oda én nem férek. (Mert a lakásba még 5-en vannak)= munkásszálló vagy mi a fene az a hely.
Szóval nincs hová mennem,a nagyszüleimmel kell éljek :(
Jah, ha munkásszállón vannak, akkor a nagyszüleidnél még mindig jobb helyen vagy.
Ha akarsz, írhatsu privátban:)
Ne haragudj, de undorito egy anyad van.
Inkább egy férfit választott helyetted.
A nagyszüleid nem fogadnak be akkor most hol vagy?
Intézetben!
A nagyszüleimnél élek.
Honnan jött az, hogy intézetbe vagyok? Nem írtam ezt,nem volt róla szó.
Jó,de anyámnak akkor hogy legyen ez az egész? Nagyszüleim és az anyukám kifejezetten utálják egymást.
Azt irtam, hogy ha a nagyszüleid nem fogadnak be akkor intézetben lennél , mert anyádnak nem kellesz. Értem, hogy nem intézetben vagy.
Nem látod, hogy az anyádnak nem kellesz?! Ok befogadtak, akármilyenek is de nekik köszönhetően van otthonod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!