Miért csinálják ezt a nagyszüleim? Azt hiszik, hogy így jobban fogom őket szeretni, vagy mi?
Sziasztok, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Nos, tisztázzuk: imádom a nagyszüleim, kedves emberek. De néha annyira fel tudnak idegesíteni...
Tizenhárom éves lány vagyok, a szüleim vásárolnak nekem pl. ruhát, táskát, ilyesmiket. Mikor beszélek nagyszüleimmel telefonon, és mondom, hogy anyáék vásárolnak, mert vesznek nekem pl. egy nadrágot, már jön is a kérdés: "És arra ki is adta a pénzt?".
Vagy másik példa, átmegyek hozzájuk egyedül, és rajtam van valami ruhadarab, ami új. Már jön is a kérdés: "És arra ki is adta a pénzt?"
Természetesen magukra gondolnak.
És nehogy itt jöjjenek a kommentek, hogy csórók vagyunk; karácsony, szülinap, névnap... stb., ilyen alkalmakra adnak, hogy ne ők vegyék meg az ajándékot, hanem anyuék, mert ők nyilván jobban ismernek.
Csak az, hogy a szülinapom után még három héttel is azt kell hallgatnom, hogy "NA ÉS ARRA KI ADTA A PÉNZT?"... kissé idegesítő.
Pedig mindig megköszönöm szépen, amit adnak nekem, szóval... nem értem.
Köszönöm a válaszokat. :)
A nagyszüleimnek nem kevés a nyugdíja, + a papám jár erre - arra, azért is kap pénzt. A szüleim soha se panaszkodnak, én mindig ott vagyok, ha beszélgetnek, ráadásul olyan helyzetben se vagyunk, hogy kéne.
Az egyik ismerősöm szerint azért csinálják, hogy minél többször megköszönjem nekik, de én nem tudok kiigazodni...
"mikor a mostani lakásunkba beköltöztünk, ők választották ki a bútort.."
Persze, gondolod ezt elhiszi valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!