Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért csináljak ezt velem a...

Miért csináljak ezt velem a pót nagyszüleim?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nos nekem a szüleim elváltak 2 éves koromban, mert apukám összeismerkedett külföldön egy másik nővel... Már lassan 10 éve házasok, 2 éve féltestvéreim születtek. A pót nagyszüleimmel remek volt a kapcsolatom, míg a testvéreim meg nem születtek. Mióta ők vannak, apa apósa folyamatosan belém köt. Olyanokba szól bele amihez semmi köze, folyamatosan cseszeget és ez nekem rosszul esik. Nem vagyok feltekeny típus, de amikor itt vannak mindig minden csak a testvéreimiről szól. Ordibál velem és bunkózik. Én mindig megadom felé a tiszteletet, mindig kedves vagyok, ő pedig ezt nem viszonozza. Mindig én vagyok kiállítva a sz*rnak, és természetesen én vagyok a hibás. Kötözködik velem, nem adja meg felém a tiszteletet. Míg a tesóim meg nem születtek, ilyen nem volt. TönkretettE a nyaralásom, az egész évem szinte, amikor itt vannak apáéknál tok rossz kedvem lesz, és amikor le megyünk hozzájuk, már nem várom, mint 2 évvel ezelőtt. Mostohaanyukammal beszéltem erről, ő elmondása szerint beszélt vele, de semmi változás nincs.

13/F

2015. aug. 30. 22:09
 1/2 anonim válasza:
34%
Segít ha elmondod neki az igazságot hogy hogy érzed mostanában ha nem vesz komolyan ne foglalkozz vele
2015. aug. 30. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Ülj le velük külön és beszéld meg velük, hogy Te ezeket érzed.

Először kezd el azt mondani, hogy neked mi fáj ebbe. Utána dicsérd őket, h anno milyen jó volt:)

ez fontos bebizonyosodott, h amit utólag mondunk az jobban megmarad:)

Amire számíthatsz:

-Megfognak lepődni, összevissza beszélnek

- felháborodnak, hogy őszinte vagy s ez nekik fáj, s ezért bántani fognak s azt mondják, h ezt csak te képzeled.

Ezeket vedd számításba. Gondolj arra, hogy mi a legrosszabb ami történhet. Ált. a legrosszabb sosem következik be:)

Menni fog, ha már őszinte tudsz lenne magaddal és az életeddel emberekkel, azzal kapcsolatban ami neked fáj. Akkor már elindultál a felnőttség útján.

Hidd el nagyon sokan nem vagyunk felnőttek,nem attól leszel felnőtt, hogy 18 betöltötted....vki még 70 50 30 20 évesen sem felnőtt, mert nem tudja meg oldani az életet kezelni a kapcsolatát sőt nem is ismerik önmagukat. Ismerd meg önmagadat s megismered a világodat:)

menni fog, szurkolok

Valószínű féltékenyek a kicsikre

2015. aug. 31. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!