Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért csinálják ezt a nagyszül...

Miért csinálják ezt a nagyszüleim? Azt hiszik, hogy így jobban fogom őket szeretni, vagy mi?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

Nos, tisztázzuk: imádom a nagyszüleim, kedves emberek. De néha annyira fel tudnak idegesíteni...

Tizenhárom éves lány vagyok, a szüleim vásárolnak nekem pl. ruhát, táskát, ilyesmiket. Mikor beszélek nagyszüleimmel telefonon, és mondom, hogy anyáék vásárolnak, mert vesznek nekem pl. egy nadrágot, már jön is a kérdés: "És arra ki is adta a pénzt?".

Vagy másik példa, átmegyek hozzájuk egyedül, és rajtam van valami ruhadarab, ami új. Már jön is a kérdés: "És arra ki is adta a pénzt?"

Természetesen magukra gondolnak.

És nehogy itt jöjjenek a kommentek, hogy csórók vagyunk; karácsony, szülinap, névnap... stb., ilyen alkalmakra adnak, hogy ne ők vegyék meg az ajándékot, hanem anyuék, mert ők nyilván jobban ismernek.

Csak az, hogy a szülinapom után még három héttel is azt kell hallgatnom, hogy "NA ÉS ARRA KI ADTA A PÉNZT?"... kissé idegesítő.

Pedig mindig megköszönöm szépen, amit adnak nekem, szóval... nem értem.

Köszönöm a válaszokat. :)

2015. dec. 22. 16:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 - es, ha nem hiszed el, ott van felül egy x gomb. Nyomd meg, és mindenki másnak jobb napja lesz. :)
2015. dec. 22. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
15%
a kamasz hiszti amit itt nyomsz az egy dolog, a kamuzas meg a masik.
2015. dec. 22. 18:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Érdekelsz te itt valakit? Ha normális választ nem tudsz adni, húzhatsz el innen.
2015. dec. 22. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
27%

normalis valaszt adtam csak neked nem tetszik. de arrol nem en tehetek.

na hisztizel meg tovabb? toporzekolsz a kis labaiddal hozza?

2015. dec. 22. 19:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem fogok "hisztizni", nem vagyok olyan gyerekes, hogy leállok egy olyannal vitatkozni, aki még az ékezeteket se tudja kirakni. Tudod te, kit érdekelsz... engem nagyon nem. Lesheted, mikor fogok ezentúl reagálni az üzeneteidre.
2015. dec. 23. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
Te még jól is jártál volt egy barátnöm, anyai nagyapja és mint kedves végrehajtója az anyukája parancsolt neki. 24 évesen elküldte egy gyerek táborba, de végülis kedves volt meg fizette az egyetemet de minden egyes lépésébe beleszólt mind a lánynak mind a családjának, apja velük lakott de mivel nem hódolt be az apósnak az após ugy tett mintha nem is létezne.
2015. dec. 31. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!