Ez normális hogy így bánik velem?
A múltkor bementem a veteményesbe szedni az egy kis salátát erre ő:AZZONNAL GYERE KI!!!! Én:de had szedjek már egy kis salátát... Ő:HOZZAK EGY VESSZŐT HOGY EL PICS@ZZALAK? én:jó akkor nem szedek salátát... (gondolat:mér kezel kutyaként mert a kutyával is így bánik) ez tegnap volt...Ma:behoz egy gatyát megkérdezi ez az enyém vagy a tesómé? én:nemtom...
Ő:AKKOR A KUKÁÉ!HA ÍGY BÁNSZ NAGYANYÁDDAL ÉN IS ÍGY FOGOK VELED BÁNI!pedig esküszöm a nem tettem semmi rosszat csak v.miért be pipult rám bár azt is figyelembe kell venni hogy 70 éves addigra már a dédim is kissé zakkant volt ebből kiindulva lehet hogy csak azért ilyen mert öreg.....
Egy kicsit több tisztelettel beszélhetnél a nagymamádról.
Azt gondolom, hogy ezt a kertes-salátás dolgot kicsit túlreagálta, de te is megkérdezhetted volna, hogy bemehetsz-e.
A nagymamáddal legyél türelmesebb, segíts neki!
Közel 70 éves vagyok, tehát öreg, de nem kötekedem. Ez inkább a szellemileg leépült emberekre jellemző (demencia, Alzheimer kór).
Vigyétek orvoshoz, főleg úgy, hogy "a dédi is zakkant volt".
Próbáld úgy kezelni, hogy egyik füleden be, a másikon ki, ne szívd mellre bármit is mond, mert annak már nincsen súlya.
Öreg, beteg, rosszabb szinten van mint egy gyerek, mert az napról napra fejlődik, a nagyi viszont napról napra visszafejlődik.
Próbáld szeretni, mert ha genetika, lehet, hogy te is kerülhetsz majd ilyen állapotba.
Sok-sok türelemmel és együttérzéssel túl fogsz rajta jutni.
Én is túljutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!