Túlreagálom vagy komoly bajok vannak a nagyszülőkkel?
akkor se mennék, aki látja őket, tudja, hogy 100%osak, és nem kockáztatnám a saját testi,lelki épségem
férjeddel meg beszélgess el, mert aztán max az lesz, hogy majd beköltözteti őket hozzátok
De miert mesz? Felsz toluk? Miert? Miert fel ennyi no az anyos/apostol? Kit erdekel mit irnak elo, ha igy viselkednek akkor le vannak tojva, ennyi.
A ferjed megprobalhatja jobb belatasra birni oket a betegseg kezeleset illetoen, de a hisztit es rosszindulatot o sem tudja kikezelni!
de minek mész át? engem múltkor érig sértettek anyósomék, nem is megyek át azóta. Ha a szomszédok olyan hülyék hogy beveszik a pletykákat akkor nem is akarnék jóban lenni... Párom múltkor mondta, hogy anyukája üzeni(wtf), ha nem vágok jobb képet a dolgokhoz(miután megsértettek átmentem de sajna lerítt az arcomról mennyire rühellem őket, mégha mosolyogtam is, ezért nem megyek át többet egyrészt)akkor apósom meg fog sértődni és akkor már hiába fogom megpróbálni helyrehozni a családi idillt, illetve akkor már nem kérhetek tőle szívességeket(pl szerelés, habár még soha nem is kérte semmit). Ekkor párommal közöltem hogy ilyen családdal nem is akarok jóban lenni, nem is akarok tőlük semit, és mostantól nem is töröm magam.
Azóta boldogabb vagyok mert nincsenek a kötelező programok, persze párom akkor megy át amikor akar,de nekem már nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!