Mit tennétek a helyemben az elviselhetetlen nagyszülőkkel?
"és hát már az idegeim sem bírják"
Akkor most ki az idős? :)
17 éves vagy, tehát már csak pár hónapot kell kibírnod. Utána önállósodhadsz ha tudsz. Ha nem vagy képes magad eltartani, akkor persze még sokáig beleszólnak majd az életedbe a szüleid.
Hát ez a gond, gimnazista vagyok még 2 évem van hátra, és még azt is ugy kell kikönyörögnök anyumnál is hogy néha ott aludjak a barátomnál (fél év alatt ez kb max 5x történt meg), És nem birjak az idegeim, hát az a helyzet hogy naponta sírok ez miatt mostanában.
Ha a barátaimmal akarok kimenni akkor max 7ig mert más sötétedik, hétvégén nagyon nehezen engednek el, csak ha anyum rábeszéli őket, lassan 18 éves vagyok és az is korlátozva van hogy NAPPAL a héten hányszor mehetek a barátomhoz. Ha a barátom nálunk van kopogás nélkül bejönnek mert az úgy természetes (az ajtómon 1x05-ös ablak van)
Elhiszem, hogy bosszantó, de ez azért nem a világ vége. Én most vagyok végzős, és lassan 19, de nem alszik itt nálam a barátom.
Még csak 10-es vagy, valahol érthető, hogy féltenek (az más kérdés, hogy én ennyi idősen simán megengedném).
Én ezt próbálnám meg: megismertetném velük jobban a fiút, hátha megszeretik. Komolyan megkérném őket, hogy ne nyissanak be (azért ezt csak képesek felfogni). Hétköznap nem nagyon járkálnék el, cserébe megbeszélném velük, hogy hétvégén hosszabb időre kimaradhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!