Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tennétek a helyemben az...

Mit tennétek a helyemben az elviselhetetlen nagyszülőkkel?

Figyelt kérdés
Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, de ő most jelenleg külföldön dolgozik, és ritkán jár haza. Sajnos a nagyszüleimmel élek ez idő alatt, és hát aki tudja milyen idős emberekkel élni tudja, hogy nem könnyű. Sokszor van nézeteltérés, és hát már az idegeim sem bírják. Sajnos 17 éves vagyok, így ha szeretném is nem tehetem meg a barátomhoz való költözést, mert ugye mit is szólnának. Barátom is külföldön dolgozik, és ritkán találkozunk, ekkor sem engedik meg a nagyszülők, hogy ő itt vagy én náluk aludjak. Valakinek hasonló "élmény"? :( Hogy tudnám elviselni?
2014. ápr. 3. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:

"és hát már az idegeim sem bírják"

Akkor most ki az idős? :)

17 éves vagy, tehát már csak pár hónapot kell kibírnod. Utána önállósodhadsz ha tudsz. Ha nem vagy képes magad eltartani, akkor persze még sokáig beleszólnak majd az életedbe a szüleid.

2014. ápr. 3. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát ez a gond, gimnazista vagyok még 2 évem van hátra, és még azt is ugy kell kikönyörögnök anyumnál is hogy néha ott aludjak a barátomnál (fél év alatt ez kb max 5x történt meg), És nem birjak az idegeim, hát az a helyzet hogy naponta sírok ez miatt mostanában.

Ha a barátaimmal akarok kimenni akkor max 7ig mert más sötétedik, hétvégén nagyon nehezen engednek el, csak ha anyum rábeszéli őket, lassan 18 éves vagyok és az is korlátozva van hogy NAPPAL a héten hányszor mehetek a barátomhoz. Ha a barátom nálunk van kopogás nélkül bejönnek mert az úgy természetes (az ajtómon 1x05-ös ablak van)

2014. ápr. 3. 21:17
 3/6 A kérdező kommentje:
A barátom már többször mondta, hogy költözzek hozzájuk, de anyum nem akarom magára hagyni.
2014. ápr. 3. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy bosszantó, de ez azért nem a világ vége. Én most vagyok végzős, és lassan 19, de nem alszik itt nálam a barátom.

Még csak 10-es vagy, valahol érthető, hogy féltenek (az más kérdés, hogy én ennyi idősen simán megengedném).

Én ezt próbálnám meg: megismertetném velük jobban a fiút, hátha megszeretik. Komolyan megkérném őket, hogy ne nyissanak be (azért ezt csak képesek felfogni). Hétköznap nem nagyon járkálnék el, cserébe megbeszélném velük, hogy hétvégén hosszabb időre kimaradhassak.

2014. ápr. 3. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:
hat hetkozben egyfolytaban itthon vaguok, alig jarok el es a baratommal mar tobb mint 1 eve egyutt vagyunk. mar ettol leszek depis egzfolytaban a 4 fal kozott
2014. ápr. 3. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
duracell elemet vágj hozzájuk
2014. ápr. 6. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!