Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A gyerekeitek milyen gyakran...

A gyerekeitek milyen gyakran találkoznak a nagyszüleikkel? Ahol ritkábban, ott milyen a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 07:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleimmel minimum egyszer egy héten, de sokszor többet. A férjem szüleivel nem találkozott még sosem, nem tartjuk velük a kapcsolatot. 5 éves a fiunk.
2017. jún. 7. 08:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Félévente-évente.

Külföldön élünk, attól függ, hogyan tudunk hazamenni.

Valamint, hogy apát hogy "engedi el" a mostohaanyám.

2017. jún. 7. 08:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A nagypapámmal minden szerdán a nagymamamámmal pedig két hetente találkozok, mert ő soha nincs otthon :D 15/L
2017. jún. 7. 09:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyik oldalon naponta/kétnaponta, másik oldalon kb 3 hetente egy hétvégét. Szerintem még ez utóbbi sem nevezhető ritkának, jó a kapcsolatuk.
2017. jún. 7. 09:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyósékkal heti többször is akár, mert közel laknak. Anyámékkal havi szinten, apámékkal évente 4x, mert ők messze laknak és még dolgoznak is. Mindhárom párral tökéletes a gyerekeim kapcsolata.
2017. jún. 7. 09:29
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

A szüleim 300km-re laknak. Átlag évi 3-4 alkalommal megyünk és 2-5 napig ott vagyunk. Ők olyan évi 3-6 alkalommal jönnek és van amikor csak jönnek mennek van amikor 2-3 napot maradnak. A legnagyobb gyerek 8 éves ő nyáron 1-2 hétig náluk szokott lenni. A 2 nagynál nincs probléma a kicsi 2,5 éves és persze mondogatja sokat,hogy mama meg papa,de azért amikor találkozunk velük kell átlag 10-20 perc mire kibújik a fenekemből és közelít hozzájuk.

A férjem anyjával mint a hullámvasút olyan a kapcsolatunk, ha bólogattam és nyeltem miközben miközben pl azért is én voltam a rossz mert az udvarunkba nem úgy áll a fű ahogy kellene akkor épp jóba voltunk. Rendszeresen vittük a gyereket majd gyerekeket hozzá mert hát az a minimum...meg az is,hogy ha ő akar jönni akkor én hurcibálom őt az autómmal mert nekik drága a benzin és használódik az autó amit amúgy 3 évente lecserélnek (mi meg pisiljük a benzint) nyugdíjasként ingyen buszozik,de a buszon büdös van így arra nem száll fel. 14 km-re laknak. Március elején közös családi programot szerveztünk,így nem vittük a gyerekeket le hozzá (meg se volt beszélve,hogy lemegyünk) következő hétvégén meglátogattuk nah aztán minden voltam csak jó ember nem mert ő csinált sütit,hogy jövünk majd aztán ott rohadt rá és én direkt úgy szerveztem a dolgokat,hogy ne lássa a gyerekeket stb nah itt úgy rendesen ki is borult a bili nálam mert azért mindennek megvan a határa pláne a tűrőképességemnek. Természetesen még ő lett vérig sértve,noh de azóta megszűntünk egymásnak létezni ami nagyon jó hatással lett az idegrendszeremre meg a férjemmel való kapcsolatra. Férjem azóta egyszer volt anyák napján, akkor elvitte a 2 kicsit magával. A nagy nem akar menni mert azt mondta utálja a mamát amiért ő utál engem (hát igen...márciusba a gyerekek előtt csinálta meg a műsorát amit a nagy már igazán jól felfogott),de ahhoz képest,hogy addig rendszeresen látták a gyerekek és hiányolták is , azóta az ominózus eset óta abszolút nem hiányolja a 2 kisebb se

2017. jún. 7. 09:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi kulfoldon elunk, ugyh a gyerkocok az en szuleimmel evente 2-szer talalkoznak kb, de akkor eleg sok idore, m tobb hetet, vagy akar 1-2 honapot is Mo-on toltunk. A parom szuleivel hetente tobbszor is talalkoznak. Mindegyik nagyszulovel jo a kapcsolat.
2017. jún. 7. 09:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Pici még a fiam de az én szüleimmel heti 3*,a Férjem édesanyjával havi 2*

A kapcsolat még nincs kialakulva

2017. jún. 7. 14:34
 9/13 anonim ***** válasza:

Anyai nagymamámmal szinte midnen nap, mert egy utcában vagyunk, apai nagyszüleim kb. 4 éve kitagadtak minket, azóta nem.

18/l

2017. jún. 7. 20:40
 10/13 berkeczy ***** válasza:
# 6 nak...csak...azt szeretnem...mondani...a...harag..nem..jo..dolog...a...gyerekeinek..ez..a.pelda...Ok..is. ezt..fogjak..tovabb..vinni...jobb...lenne..ha.a.bekes...megoldasra...torekedne...a.parjanak..az..anyukajarol...ir...neki..koszonheti..a.fiat...mindenesetre...a..masik. felet...is..meghagatnam...
2017. jún. 9. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!