Ha a kislányom heti egyszer találkozik a nagyszüleivel (az én szüleimmel) még lehet jó kapcdolatuk?
Figyelt kérdés
30 kilométerre lakunk egymástól,ezert heti egyszer találkozunk és mibden 2.hétvégén ott alszunk.2017. máj. 29. 20:27
1/12 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Nem igazán értem a kérdést, ez nem ritka találkozás.
2/12 anonim válasza:
Persze,hogy lehet. A barátnőm 250 km-re ment férjez,jó,ha havi egyszer taliznak a mamával,tatával,de imádják egymást. Nyáron itt nyaralnak a lányok,1-2 hetet a szüleik nélkül is simán maradnak. 5,7 évesek.
3/12 anonim válasza:
30 km nem lehet több 3/4 óra utazásnál (kivéve, ha dugó van). Mi a probléma?
4/12 A kérdező kommentje:
Nincs probléma,egyszerűen minden hétvégén találkozunk.Hétköznap ritkán,hiszen anyumék dolgoznak a kicsi ovodás.
2017. máj. 29. 20:56
5/12 anonim válasza:
Anyósom 120 km-re lakik, kb 2-3 havonta találkoznak a fiammal, mégis kitűnő a kapcsolatuk. Vakon rábízhatom, pár napot nyaralni is szokott Nála. Most 4 éves.
Nem a távolságon múlik.
6/12 anonim válasza:
Nem kicsit reagálod túl, heti 1 nap bőven jó, majd ha már kicsit nagyobb lesz, ott is alhat többet nyáron pl.
7/12 anonim válasza:
Én évente egyszer találkoztam a nagyszüleimmel, és mégis imádtam őket.
9/12 anonim válasza:
Nekem is sok. Nincs evvel semmi probléma.
10/12 anonim válasza:
Évente egyszer találkoztam a nagyszüleimmel egész gyerekkoromban és mégis szerettem őket. Nincs ezzel semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!