Nektek 22-24 éves korotokban hány nagyszülőtök élt még? És ők akkor hány évesek voltak és milyen egészségben akkor? (ha most vagy 22-24, úgy is válaszolj)
Mindkét nagymamám él, egyik 65, a másik 69 éves. Fájlalják mindenüket néha, de aktívak, van energiájuk.
Egyik nagyapám meghalt agyvérzésben, de a másik most 68 éves, neki több baja van az egészségével.
23/N
3. Anyai nagypapám 19 voltam, mikor meghalt - 3nappal a dédunokája születése előtt.
Tavaly elvesztettem az apai nagymamámat, akit imádtam. Így már csak egy mama és papa él - én most leszek 30.
Ennyi idősen 22-24 éves koromba már egyik nagyszülőm sem élt,
41N
Egy nagymamám, apai ágról. Akkor volt 73 éves. (Most 77)
Anyai ágról a nagypapám akkor halt meg amikor 12 éves voltam, nagymamám pedig amikor a 16 voltam.
Apai ágon apukám apjával nem tartottuk a kapcsolatot, a halála előtt már vagy 10 éve.
28 éves vagyok,
1 nagyszülőm élt akkor, és ő is meghalt sajnos, amikor 25 éves voltam, és ő már eléggé le volt robbanva (2000-es évek elején volt egy stroke-ja, attól kezdve tényleg csak folyamatos felügyelet mellett lehetett hagyni... sajnos régi és hiányos emlékei voltak, ezért jöttek ötletei, hogy mit csináljon, de emiatt ön- és közveszélyes volt. Pl. nekiállt úgy paprikát sütni, hogy műanyag tálat tett a tűzhelyre, meg elment hazulról, aztán elfelejtette, hol lakik stb.).
Apai nagypapám fél évvel a születésem után halt meg betegségben, a két nagymamám meg a 2000-es évek végén, ők inkább már időskori végelgyengülésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!