Nektek 22-24 éves korotokban hány nagyszülőtök élt még? És ők akkor hány évesek voltak és milyen egészségben akkor? (ha most vagy 22-24, úgy is válaszolj)
Négyből három még mindig él. Bár én szerencsés vagyok mert egy deditatamra és három dedimamamra is emlékszem.
27F
3 nagyszülőm még él ők 75-70-75 évesek egyik tatám halt meg mikor én 11 voltam. De az egyik dédi szülők 3 éve haltak meg először dédimama aztán egy hónapig birta nélküle dédipapa. A másik oldalról nem is ismertem a dédiket.
23L
Anyai ágon élnek a nagyszüleim. 70 és 69 évesek, viszonylag jó egészségben vannak. Apai ágon nagyon hamar meghalt a nagyanyám, nem is láttam. Apám apja tavaly halt meg, nem tudom, hány éves volt, mert nem találkoztam vele soha.
22l
Szia!
Én most 26 éves vagyok, mindkét nagymamám él hál' Istennek Az egyik 73 és teljesen jó állapotú, a másik 76, ő neki már van egy két egészségügyi problémája, de még ő is rendben van. A 73 évesnek még az anyukája is él, a dédimamám 96 éves, teljesen normális agyilag és testileg is rendben van, ellátja magát jön-megy. A férfi ágon nem igazán ismertem a nagyszülőket, mindkettő születésem előtt meghalt, az egyik 50 körül volt a másik 44.
Nekem már sajnos egyik sem él. :( Tavaly halt meg a nagymamám, a többiek már nagyon rég.
22/N
Nekem sem él már egyik sem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!