Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Megsértődtél volna ezen a...

Megsértődtél volna ezen a beszóláson?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve vagyunk együtt, holnap fogom itthon bemutatni. A mamám is itt él, de külön házban, külön háztartásban. Amikor említettem neki, hogy ha minden jól megy, heti 1x nálunk fog aludni a barátom, rávágta, hogy "Nehogy már ide etesd!"

Mintha egy kóbor állatról lenne szó. Rosszulesett, de nem kezdtem vitatkozni, csak tudomásul vettem. A barátomnak el sem mondom, mert elég megalázóan cseng. :(

2017. máj. 20. 20:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15%
Ez hatalmas :DDDDD
2017. máj. 20. 22:23
 12/21 anonim ***** válasza:
33%
A mamád egy tapló, és jogos lenne ha megsértődnél.
2017. máj. 20. 22:29
 13/21 anonim ***** válasza:
40%

Ezen nincs megsértődnivaló, csak meglepő és kissé pofátlan. Nem arról van szó, hogy elsietitek-e vagy sem, hanem arról, hogy eddig nem is ismerték, vadidegen volt, inenntől kezdve meg programszerűen együtt fognak vele élni heti 1 napot.

Ja, hogy te nem erre gondoltál? Nagyanyádnak ami a szívén, az a száján. A megfogalmazás nem a legjobb, a tartalomban meg van igazság, csak a rózsaszín köd miatt te azt nem látod be, hogy a családból egyedül te vagy belé szerelmes, mások nem.

2017. máj. 20. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
Nagyanyádnak igaza van. Vagy barátod beszáll majd a költségekbe? Víz, fűtés, kaja? Mert akkor jogos, hogy ott lehet.
2017. máj. 20. 22:54
 15/21 anonim ***** válasza:
40%
Öregek egy része sajnos ilyen, tisztelet a kivételnek. Hozzá nen vinném oda, ilyen beszólás után kösz nem kéne a sütije
2017. máj. 21. 07:17
 16/21 Fatal_3rror_ ***** válasza:
80%

Szerintem csináld ezt:

Anyádnak mondd azt, hogy a barátod nagyot hall.

Barátodnak mondd azt hogy anyád hülye.

Nevess :D

2017. máj. 21. 08:19
 17/21 A kérdező kommentje:

Mamámnak semmi köze a barátom költségeihez.

Na, de itt volt, megvolt a bemutatkozás. Ment a jópofizás, a kedélyes csevej meg minden, aztán amikor elment a barátom, a mamám kijelentette, hogy hazudik a munkahelyéről, mert senkinek nem mehet ilyen jól (azt javasolta, ellenőrizzem le titokban) + ő már csak azért is megszakítana vele minden kapcsolatot, mert a szülei olyanok, amilyenek, és akkor a barátom is pontosan olyan lesz idővel.

Úgyhogy "remekül" sikerült. Akármennyire is szerelmes vagyok, szerintem ez akárkinek rosszul esne, ha ilyeneket kéne hallgatnia. Legközelebb nem is engedem, hogy találkozzanak, mamámnak sem kötelező átjönnie a mi lakásunkba, ha nem akar találkozni a barátommal. Annyira előítéletes...

2017. máj. 22. 15:11
 18/21 anonim ***** válasza:
34%
Vén szipirtyókra nem szoktam megharagudni. Ilyenkor már nagyon megmerevedett a személyiség, a legkisebb változás is baj. Rinyálás az ő bajuk. Mamámat pl ignorálni szoktam ilyenkor... aztán hamar elfelejti szerencsére 😃
2017. máj. 23. 08:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Már én is lenyugodtam.
2017. máj. 23. 15:00
 20/21 pptomi ***** válasza:
A mamád még a régi kor szülötte, akkor nem volt elfogadott az ottalvás. Régimódi a felfogása némi előítélettel fűszerezve.
2017. máj. 24. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!