Nagymamak es szakemberek mi a velemenyetek?
10-re:
Jesszusom!
Na, próbálna a mi hűtőnkben és a mi szekrényünkben rámolni más! Egy életre megtanítanám neki, hogy kell viselkednie nálunk! És persze soha nem hagynám egyedül otthon!
Húsleves:
Anyósodnak üzenem, hogy nem tud húslevest főzni! Küldd el főzőtanfolyamra a boszorkányt hozzám (44 éves férfi vagyok)! A zöldséget pont, hogy nem kell egy órán át sem főzni! 30 perc untig elég a sárgarépának, fehérrépának, zellernek, karikára vágott zöldpaprikának, vöröshagymának, krumplinak. A petrezselyemnek még sok is 30 perc.
A húst kell egy-másfél óráig főzni, ha csirke. Ha tyúk, disznó vagy marha, akkor kell ennél hosszabb ideig.
A zöldséget pont úgy kell tálalni, hogy még vágható legyen, ne málljon szét.
Ezt képtelen vagyok eltérő ízléssel és tapintatlansággal magyarázni! Ez tudatos, rosszindulatú bántás volt!
Kedves kérdező! :) Nyílván az öreglány csak kötekedni akar mert már nincs egyéb dolga és nyílván tud az illendőség szabályásról hogy lelkes aranyos kisfiúnak illik adni valami madárlátta csudát de sztem ez is csak a kötekedés része :) szerintem látja rajtad hogy bánt, lehet valamit irigyel tőled. Biztos valami van amit ő akar jobban de neki nincs rá lejetősége hogy csinálja mert öreg, magányos és nemtudom. Csinálj mindenből poént :) mutasd hogy boldog vagy úgy mindennel ahogy van. Pl ha kötöszködik nevesd ki magad mintha vicceset mondana
" na vinni akarod az egész lakást???"
" hát persze :D tetszik látni talán az lesz a legjobb, oda is teszek még egy két dolgot, játékot ennivalót "
Mutasd hogy nem zavar amibe beleköt
Csinálj úgy mintha hatalmas igazságot mondana és mosolyogj
Adj neki igazat
Ha valamit nem szeretnél magyarázd meg neki " bent a házban nem hallani a madarakat"
Stb :)
Tekints rá úgy és kezeld úgy mint egy makacs kisgyereket aki azt várja hogy ráfigyeljenek és szeressék mint egy 3-4 éves
Mindig mosolyogj és direkt légy boldog mert nyílván nem ezt akarja látni, zavarni akar, de ez téged ne zavarjon :) :) :)
Elmeséltem a férjemnek is a sztorit. Mondom ez a nő irigy lehet valamire, mire a férjem: "valamire??? Mindenre...!"
Csak mosolyogj rajta :)
Hogy a kérdésedre is választ kapj Kérdező, mi 100 km-re lakunk az unokáktól (3 van) ezért kéthetente találkozunk hétvégén.
Vagy ők jönnek, vagy mi megyünk.
Ha mi megyünk, akkor mindig viszünk a gyerekeknek valamit, csokit, gyümölcsöt, stb.
Ha ők jönnek, akkor egy heti kaját csomagolunk nekik, mindenből, ami mozdítható és ehető.
Ezenkívül adunk nekik havi 30ezer Ft-ot, mert bár nekik több a pénzük mint nekünk, de ők öten vannak a 3 kicsi gyerekkel, mi ketten és lényegesen kevesebb kell már nekünk.
Viszont minden gyerek szülinapja augusztusban van, volt olyan, hogy arra nem tudtunk adni ajándékot, mert nekünk is úgy jött ki a lépés, de sütöttem mindegyiknek 1-1 tortát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!