Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamak es szakemberek mi a...

Anna-Lara kérdése:

Nagymamak es szakemberek mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
2 eves kisfiam apa feloli epkezlab eleteros nagyija akivel nem tul jo a viszonyom,egy evben 4 honapot tolt el itthon es amikor altalaban jon hozzank nem hoz a gyerekemnek egy almat vagy narancsot vagy barmit amit odaadhat hogy oruljon neki a kicsi,a pillanatnyi oromert...raadasul egyetlen kisunokaja..es sot:-azzal van inkabb elfoglalva hogy mibe tud belekotni meg hogy kritizaljon pl megkerdi reggel 9-kor amikor nyaron kimegyunk hogy:"Van e a kisfiamnak kalapja vagy kesobb is ebben a vekony sapiban lesz?"es amikor en valaszolok hogy persze hogy viszek valto ruha es van akkor gunyosan hozzateszi hogy visszuk az egesz hazat magunkkal igaz..Raadasul probal rameroltetni olyan dolgokat hogy menjek be reggelizni a huvos lakasba vele es a parommal-(a mi lakasunkba!-o kulon lakik mashol)es en szepen elmondom hogy delelott 10 ora van es koszonom de mar reggeliztem)-ezutan nem hagyja abba hanem meg erolteti minimum.ketszer...es mindezt az elso napon ahogy hazaer 3 honap utan kulfoldrol..az elso oraban.Raadasul tudja hogy nem szivleljuk egymast.Ti hogy viselkednetek nagymamak es szakemberek?Kerlek sokan valaszoljatok es segitsetek-koszonom elore is.

#viselkedés #nagymama #tapintatlansag
2017. máj. 3. 12:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A reggeli az ugy tortent hogy egyszeruen megerkezett hozzank es kijelentette hogy mennek be reggelizni a parommal mintha otthon lenne-nekem ez tapintatlansagnak szamit tekintette arra hogy nem jovunk ki jol de amugy sem hivtal en reggelizni hozzank...a paromnak szoltam es latja de annyira nem zavarja de tekintettel rank egy ferfi azert helyre kellene tudja rakni az anyukajat.
2017. máj. 3. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
42%

10-re:

Jesszusom!

Na, próbálna a mi hűtőnkben és a mi szekrényünkben rámolni más! Egy életre megtanítanám neki, hogy kell viselkednie nálunk! És persze soha nem hagynám egyedül otthon!

Húsleves:

Anyósodnak üzenem, hogy nem tud húslevest főzni! Küldd el főzőtanfolyamra a boszorkányt hozzám (44 éves férfi vagyok)! A zöldséget pont, hogy nem kell egy órán át sem főzni! 30 perc untig elég a sárgarépának, fehérrépának, zellernek, karikára vágott zöldpaprikának, vöröshagymának, krumplinak. A petrezselyemnek még sok is 30 perc.

A húst kell egy-másfél óráig főzni, ha csirke. Ha tyúk, disznó vagy marha, akkor kell ennél hosszabb ideig.

A zöldséget pont úgy kell tálalni, hogy még vágható legyen, ne málljon szét.

Ezt képtelen vagyok eltérő ízléssel és tapintatlansággal magyarázni! Ez tudatos, rosszindulatú bántás volt!

2017. máj. 3. 13:56
 13/19 anonim válasza:
63%

Kedves kérdező! :) Nyílván az öreglány csak kötekedni akar mert már nincs egyéb dolga és nyílván tud az illendőség szabályásról hogy lelkes aranyos kisfiúnak illik adni valami madárlátta csudát de sztem ez is csak a kötekedés része :) szerintem látja rajtad hogy bánt, lehet valamit irigyel tőled. Biztos valami van amit ő akar jobban de neki nincs rá lejetősége hogy csinálja mert öreg, magányos és nemtudom. Csinálj mindenből poént :) mutasd hogy boldog vagy úgy mindennel ahogy van. Pl ha kötöszködik nevesd ki magad mintha vicceset mondana

" na vinni akarod az egész lakást???"

" hát persze :D tetszik látni talán az lesz a legjobb, oda is teszek még egy két dolgot, játékot ennivalót "

Mutasd hogy nem zavar amibe beleköt

Csinálj úgy mintha hatalmas igazságot mondana és mosolyogj

Adj neki igazat

Ha valamit nem szeretnél magyarázd meg neki " bent a házban nem hallani a madarakat"

Stb :)

Tekints rá úgy és kezeld úgy mint egy makacs kisgyereket aki azt várja hogy ráfigyeljenek és szeressék mint egy 3-4 éves

Mindig mosolyogj és direkt légy boldog mert nyílván nem ezt akarja látni, zavarni akar, de ez téged ne zavarjon :) :) :)

2017. máj. 3. 14:32
 14/19 anonim válasza:
49%

Elmeséltem a férjemnek is a sztorit. Mondom ez a nő irigy lehet valamire, mire a férjem: "valamire??? Mindenre...!"

Csak mosolyogj rajta :)

2017. máj. 3. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:
27%
Ne hari, de nyíltan utalod, egy reggelit sajnalsz tole, de igényeid vannak. Egyikotok sem jobb a másiknál.
2017. máj. 3. 15:08
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Hogy a kérdésedre is választ kapj Kérdező, mi 100 km-re lakunk az unokáktól (3 van) ezért kéthetente találkozunk hétvégén.

Vagy ők jönnek, vagy mi megyünk.

Ha mi megyünk, akkor mindig viszünk a gyerekeknek valamit, csokit, gyümölcsöt, stb.

Ha ők jönnek, akkor egy heti kaját csomagolunk nekik, mindenből, ami mozdítható és ehető.

Ezenkívül adunk nekik havi 30ezer Ft-ot, mert bár nekik több a pénzük mint nekünk, de ők öten vannak a 3 kicsi gyerekkel, mi ketten és lényegesen kevesebb kell már nekünk.

Viszont minden gyerek szülinapja augusztusban van, volt olyan, hogy arra nem tudtunk adni ajándékot, mert nekünk is úgy jött ki a lépés, de sütöttem mindegyiknek 1-1 tortát.

2017. máj. 3. 17:11
 17/19 anonim ***** válasza:
MEgnéztem a korábbi kérdéseidet, hát veled se lehet egyszerű az élet, hallod...
2017. máj. 3. 21:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem nyilatkoztam ilyet es persze igazad van utolso hozzaszolo,tudom hogy vannak hibaim...viszont attol meg kerdezhetek itt ugy gondolom ha valaszt vagy segitseget szeretnek kapni ehhez jogom van.Azzal hogy elmondtad a velemenyed rolam koszonom de nem segitett sokat...gondolom nem ez volt a szandek...Barkire mondhatnank szinte hogy nem egyszeru vele.A gonoszsagot karorvendest es rosszindulatot nehezen viselem el plane ha az hatassal van a csaladomra es azt is ha belemaszil tulzottan egy nagyi az eletunkben.Esszeru megoldasi otleteket varok persze igyekszem ugy elfogadni a valaszokat hogy azok abszolut jo indulatbol fakadnak.Nem egyszeru lehet az elet utolso hozzaszolo -velem,viszont ez meg nem jelenti azt hogy mas kezdjen csinalni szabalyokat nekem es osztani az eszt meg bantani.
2017. máj. 3. 22:35
 19/19 A kérdező kommentje:
A mamara ertettem az utolso mondatot,semmikepp sem rad.
2017. máj. 3. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!