Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Rubint Réka szépségszalonban...

Rubint Réka szépségszalonban talpmasszázs? Babát szeretnénk, s nálunk ez az egyetlen hely, ahol talpmasszázst végeznek! Mi a véleményetek róla? Megbízhatóak az ott dolgozó szakemberek?

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2009. dec. 9. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:

A talpmasszázs nem feltétlenül jelenti azt, hogy ott behatóbban tanulmányozták a reflexológiát.

Érdeklődni kell, hogy konkrétan milyen típusú talpmasszázs ez.

2009. dec. 9. 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És tudsz nekem segíteni, hogy merrefele induljak el ilyen téren?
2009. dec. 9. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkáb járjatok el a pároddal fürödni, ahol jó forró gyógyvízben áztatjátok magatokat. Mi barátnőmmel igaz heti 3 alkalommal és a férjeinkkel tavaly nyáron eljártunk, és rá következő hónapban mind a ketten terhesek lettünk, nekem egy babám, neki pedig ikrei lettek.
2009. dec. 9. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. Sajnos nem tudok segíteni. Én Pakson hallottam egy ilyenről, de biztos, hogy több is van az országban.Én konzervatívabb megoldást választottam, mert bízok az orvostudományban és lombikbébi program keretében lettem "terhes". Mint utólag kiderült jobb, hogy nem mentem el, mert a párom volt a hunyó.
2009. dec. 9. 14:33
 5/5 anonim válasza:
www.fehervarizoldsziget.hu
2009. dec. 11. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!