Szerintetek bekell kapcsolni az autómatikus frissítést? Miért mondják sokan még szakemberek is hogy nem tesz jót a gépnek? Mi a véleményetek?
Én személy szerint nem szoktam bekapcsolni mondjuk hogy "szakember" vagyok.....
Majd én tudom és eldöntöm mikor milyen hibajavítás kell nekem, de többnyire megvárom amíg komplett service pack kijön és részletesen ki van vesézve mi van benne és mire is jó mit javít.
Gyorsabb lesz-e vagy se az jó kérdés van többnyire jobb- stabilabb-biztonságosabb lesz de az ellenkezőjére is volt már nem egy példa.
Egyéne válogatja én inkább azt szoktam javasolni kapcsolja ki akkor nem fog a háttérben letöltögetni és néha updatelje fel ha úgy se tudja mit javítana vagy mire is lenne neki jó.
Az aligha szakember aki ilyent mond
már csak azért is mert egy szakember a krekelt windows al nem kell hogy foglalkozon illetve tudnia kell hogy a normálisan krekelt ugyan ugy frisíthetö mintha eredeti lenne.
.
viszont természetesen automatikus frissítések helyes beállítása nem az ajánlott
hanem hogy keresen frisítéseket de te döntöd el mikor és mit telepítsen
vagyis így nem terheli váratlan idöközönként internet kapcsolatod.
ezeknek semmi kártékony hatása nincs egy eredeti windows nál meg semmitöl sem kéne hogy aggódj... (legalábbis windows frisitések terén)
Felelöllem mindenki azt csinál a saját gépével amit akar, én csak javasoltam és megindokoltam miért is nem minden esetben jó ha automatikusan updateli magát, mert ugye én se azt írtam nem kell csak fölösleges minden héten vagy 2-3 naponta rátölteni az összes megjelenő javítást.
Én azért nem szeretek kísérleti nyúl lenni majd ha kiderül beválik és működik nincs baj vele felteszem.
Túl van azért parázva a gonosz hackerek arra várnak mikor van "rés a pajzson" és már keresztbe kasul feltörik a gépet :)
Amúgy meg konkrét példa XP service pack 3 lecserél egy dll-t amit viszont használ egy Postershop nevezetű program onnantól kezdve "se kép se hang" nagy vigaszság volt rájönni mi a baja.
Másik java alapú ripnek nevezett hulladék, az is vicces volt mikor folyamatosan frissítgette magát a java, ok. az nem windows update de csak hogy miért nem jó ha csak úgy automatikusan megy minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!