Szerintetek bekell kapcsolni az autómatikus frissítést? Miért mondják sokan még szakemberek is hogy nem tesz jót a gépnek? Mi a véleményetek?
Az közel se biztos update napi szintű hiánya miatt van.
Legyen neked igazad, nem hiszem vérpistikékkel fogok leállni, nekem ez a véleményem azt kész elvileg egy ugye ez egy fórum ahol próbálnak segíteni egymásnak a tapasztaltabb és tapasztalatlanabb userek, ami nem azt jelenti szentírás amit ajánlanak vagy mondanak mindenki levonja a konzekvenciát és eldönti melyik a jobb...szerintem
Nem vagyok "szakember", csak sok éve PC-zek. A saját gépem(és néha másét) én szervizelem. A véleményem a következő:
Ha a Microsoft kiad egy frissítést, azt valószínüleg a cég "szakemberei" már több ezerszer ellenőrizték, biztos nem ok nélkül adják ki. Tehát valószinüleg jót tesz nem pedig rosszat. Egy frissítésről tudok ami "kárt" tud tenni. Ez pedig az "Eredeti Windows valódi előny" nevü. Ezt ha letöltöd és nem eredeti a wined, akkor figyelmeztet hogy "szoftver kalózkodás áldozata lettél" és bevezet néhány korlátozást a gépeden. Ez egy új win felrakásával orvosolható. Ezen kívül az összes frissítés valamilyen hibát javít, tehát kell. Ha eredeti a wined akkor beállíthatod az "automatikus letöltés és telepítés" opciót. Ha nem eredeti akkor meg beállítod szépen hogy "csak értesítést kérek, ne legyen autó letöltés és telepítés". Ha ez megvan akkor jönnek majd a felszólitások, hogy jött ez meg az meg amaz. Szépen végignézed őket, és amikor kijön az "eredeti win" szöveg, onnan kiveszed a pipát hogy nem kell. Erre vissza fog kérdezni hogy "a jövőben sem kéred e ezt", erre a válasz: nem. Ha ez megvan átrakhatod autó letöltés/telepítésre. Onnan minden jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!