Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyi születésnapja?

Nagyi születésnapja?

Figyelt kérdés

Nagymamám most tölti be a 70 évét. A nagy család úgy döntött, hogy csinálnak egy nagy szülinapi ebédet ahol mama minden gyereke, unokája, régi barátai ott lesznek. Anyum és nagynéném lassan 1 hónapja tervezik, mert különlegeset akarnak. Ezzel nincs is gond. Gondoltam azért kaphatna valami szép ajándékot is. Anyumék szerint nem kell semmi, mert mamának mindene megvan. De én szerettem volna, hogy kapjon valamit..Ezért megkérdeztem az unokatesóimat (én vagyok a legfiatalabb, és 7 unoka van), hogy közösen milyen ajándékkal lepjük meg mamát. Unokabátyám mondta, hogy finoman puhatoljam ki, hogy mire vágyik, és összedobjuk a pénzt, meglepjük vele. Így múlt héten elmentem mamához ( sűrűn megyek, mert közel lakunk), beszélgettünk. Szóba jött, hogy lassan 70 éves lesz, megkérdeztem, hogy ha most kaphatna bármit, vagy kívánhatna valamit mit kívánna?

Nagyanyám elnevette magát, és közölte, hogy 2 dolgot szívesen elfogadna.. Az egyik, szó szerint ezt mondta: Szívesen "megágyaznék Paul McCartney-val ha érted a célzást kedvesem " ( nagy beatles rajongó volt mindig)

A másik, hogy szívesen csináltatna egy rózsa tetoválást a vállára. " de ha megteszem, anyád a szemem láttára roppanna össze, és jobb esetben bezáratna valahová" Így elég ha részt veszek anyád partiján..

Na igen, nagyanyám nem csak életvidám, hanem okos is..:)

Tegnap elmondtam az unokatesóimnak amit mondott. Most meg mi tanakodunk. Pault nem tudjuk meghívni, de egy tetováló szalonba eltudjuk vinni mamát. Viszont köztünk is vita van. Van aki szerint nem kéne, van aki szerint miért ne?

Szerintetek? lepjük meg mamát egy tetoválással? Vagy mivel lepjük meg?

19/N

2017. ápr. 28. 23:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
70%
Testfestes kellene,es az le is jon, ha megunna. Egyszeri poen.
2017. ápr. 29. 12:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A henna eszembe sem jutott az jó ötlet.

ma 10:00-nek

Ha nem tetszik valami akkor nem kell elolvasni, és reagálni rá. Hidd el, dühítőbb ha valaki nem a kérdésre válaszol, és osztja az észt. Bár engem nem dühített mert alapból nem foglalkozom ilyen emberekkel, így veled sem.

2017. ápr. 29. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sima vizel lejövö tetoválást csinálnék a nagyinak ,azt az anyukád sem akadna ki ezen mert nem igazi,ilyen kisgyerekeknek is szokott lenni.
2017. ápr. 29. 15:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Kit érdekel, mit mondott Paul McCartney-ról, stb. "

10#-eske! Ha valami nem tetszik, dolgozz a Sóhivatalban! Ott csak olyan betűkkel és számokkal, paragrafusokkal találkozol, ami lényegretörő, és nagyon kevés információt tartalmaz. Nekem meg az olyan antiszociális gyökerekből van elegem, mint te!

Aki egy társaságban nem tud rendesen kommunikálni, megszólalni, csak igen és nem-mel válaszolgatni, meg idétlen tőmondatokat ejt el egy-egy alkalommal maximum!

És még valami te nagy "okos"!

Ha nem beszélt volna a nagymamamájáról ilyen részletesen, akkor azt sem tudtuk volna meg, hogy szereti Paul McCartney-t, és akkor nem tudtunk volna neki ajánlani ajándékot, ebben a témakörben!

Tehát ami neked felesleges információ, az másnak (jelen esetben kérdezőnek) kincset jelenthet!

Ebből is látszódik, hogy a te "cenzúrád" alapján a nagyanyja a fele ajándékot kapná csak meg!

Na és még valami: MIÉRT baj az, hogy valaki ennyire szereti a saját nagymámáját és szeretettel beszél róla???? Neki fontos, neked meg pár "oda nem való" mondat!

Nekem igenis jó volt olvasgatni, hogy a mostani elembertelenedett világban, ahol az öregek, idősek csak útban van mindenkinek, és én ennyi idősgyűlölő embert még az életben nem láttam, igenis jó volt olvasni, hogy még vannak ilyen emberek, és van olyan család, ahol fontos ez!

Szóval 10-eske neked pont nyazsgem!

Remélem jó sokat írtam ahhoz, hogy be tudj rá pipulni!

2017. ápr. 29. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!