Eva0822 kérdése:
Gondok anyámmal Irányít?!
Figyelt kérdés
Anyukám el vesztette a tesóm 7 évesen .Van három még neki.. az idősebbik fia gyerekeihez nem ragaszkodik úgy mint az enyémet.Most vagyok 18 hetes terhes minden szava a gyerekem körül forog az első baba ruháit is ő vette meg se egy telefon semmi hogy nem e ugrok átt meg venni vagy választani mikor kétszer szóvá tettem áhh mert a nagy mamája lesz.. meg nevett az egészen.. Mondjuk úgy h apámal ketten szépen irányítanak ha szólok nem tetszik nekik el költözni nincs lehetőségem .. és már 24 évesen elegem van abból hogy még szabnak dolgokat csak azért gyerek témába mert ők úgy csinálták meg h mindent anyám nélkülem csinál! Sokszor kezdem úgy érezni mintha ő várna azt a gyereket nem pedig én !2017. ápr. 23. 02:16
11/11 A kérdező kommentje:
:D hagyuk épp ott tartunk hogy csiki csukizik három hétig együtt akar maradni meg ki akar vinni magához utána meg le tilt facebookon. Mindenkinek engem mond el mindenek meg hogy ö nem akart komoly kapcsolatott tölem .hogy én vagyok a hibás azért mert nem szedtem be a gyógyszert holott azt mondtam be vettem.pedig mondtam neki töbször is hogy nem szedek semmit.meg hogy én nem hagyom békén. Meg a testvére irogat ha nem csináltatok tesztet akkor biztos hogy nem az övé .. meg hogy minek tettem szétt a lábam neki .. meg ilyenek holott az én testvérem nem kér számon ilyen dolgokat a gyerek apjátol .meg hogy a testvére mondta ha az övé és a gyerektartást meg itélik ö fog be vásárolni a gyereknek felöle én éhen halhatok meg ilyenek :D ri... meg hogy nekik szellemi fogyatékos gyerek nem kell ..
2017. máj. 31. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!