Eva0822 kérdése:
Gondok anyámmal Irányít?!
Figyelt kérdés
Anyukám el vesztette a tesóm 7 évesen .Van három még neki.. az idősebbik fia gyerekeihez nem ragaszkodik úgy mint az enyémet.Most vagyok 18 hetes terhes minden szava a gyerekem körül forog az első baba ruháit is ő vette meg se egy telefon semmi hogy nem e ugrok átt meg venni vagy választani mikor kétszer szóvá tettem áhh mert a nagy mamája lesz.. meg nevett az egészen.. Mondjuk úgy h apámal ketten szépen irányítanak ha szólok nem tetszik nekik el költözni nincs lehetőségem .. és már 24 évesen elegem van abból hogy még szabnak dolgokat csak azért gyerek témába mert ők úgy csinálták meg h mindent anyám nélkülem csinál! Sokszor kezdem úgy érezni mintha ő várna azt a gyereket nem pedig én !2017. ápr. 23. 02:16
1/11 anonim válasza:
Hol az apuka? Még otthon laksz és ők tartanak el? Ez a második gyereked?
Igy nem lehet értelmes választ adni.
2/11 anonim válasza:
Talán nem ok nélkül ilyen anyukád... Hol ma gyerek apja? Miért anyudék nyakára szülsz? Mivel nyilvánvaló hogy a saját életedért sem tudsz felelni, nem csodálom hogy anyukád mindenbe beleszól. én is ezt tenném ha a gyerekem nyilvánvalóan nem boldogul.
3/11 anonim válasza:
Persze, hogy iranyit, gyerekkent ott elsz veluk.
4/11 anonim válasza:
Hmm.. talan esetleg nem kellrtt volna a nyakukra terhesnek lenni? Es nem ugatnanak bele mindenbe?!
5/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha 24 évesen annyira vagy értelmes, amennyit a kérdésed elárul, akkor én is irányítanálak, pedig nem avatkozom senki életébe, elég nekem a saját gondom.
Mi az hogy "nem e ugrok átt"(!), amikor meg a másik szavaddal azt írod, hogy velük laksz?
Valaki felcsinált, ők mégis körbeugrálnak és van pofád nyavalyogni?
Naponta csókolj nekik kezet és legyél hálás, mert más már kivágott volna!
6/11 A kérdező kommentje:
Ugyan ugy én is fizettem a számlákat mikor anyám le lépet többször is én és apám fizette a számlákat ugy hogy ö is itt lakott Ti azt hiszitek hogy iskolás vagyok?? Ez jó ugyan ugy fizettem a rezsit a kaját a fütést gázal és a fát .. ugy hogy kit ugrálnak körbe?? Ki helyett kell meg venni mindent mert nincs pénze?!
2017. ápr. 28. 20:35
7/11 anonim válasza:
Mégis a szüleid nyakán laksz terhesen, nem a gyereked apjával. Ez azért jelent valamit.
8/11 A kérdező kommentje:
Jelent igen az apja le lépett
2017. máj. 1. 18:22
9/11 anonim válasza:
Nem mindig az apa hibás, aki lelépett. Valamiért nem bírta elviselni a több generációs szekatúrát.
10/11 anonim válasza:
Ha nem bírja elviselni, akkor vigye magával a várandós barátnőjét és biztosítson a jövőbeli családja részére más lakhatási lehetőséget.
Bizonyos erkölcsi szint felett, ugyanis így szokás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!