Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek érdemes ezt...

Szerintetek érdemes ezt ráhagyni a nagymamára?

Figyelt kérdés
Akárhányszor szóba kerül mindig lerománozza a határon túli magyarokat. Mondtam már neki többször is, hogy nem tehetnek róla, hogy kinnt ragadtak meg ők magyarok attól, hogy romániában élnek, de hiába. Ma is 1 családi összejövetelen, mondja az egyik rokon, hogy költöznek hozzá albérlők és, annak hogy a felesége Romániában él. Ő rögtön elkezdi, hogy nahát ezekkel a románokkal jobb ha nem...Már nekem volt eléggé kellemetlen miket beszél. Veszekedni meg nem akarok vele állandóan. MI legyen jobb, ha nem is foglalkozok vele?
2017. ápr. 15. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Mar mondtad, de hiaba. Igy folosleges vitatkoznod, foleg oregeket mar nem lehet megvaltoztatni.
2017. ápr. 15. 17:04
 2/7 Martin3410 ***** válasza:
Nyugodtan hagyd rá.
2017. ápr. 15. 18:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem igazatok van. Felesleges erőlködni, most már csak akkor szólok rá, ha nagyon rámszállna.
2017. ápr. 15. 21:29
 4/7 geohunter válasza:
Tök felesleges erőlködni az idősek meggyőzésén. Korukból adódóan nagyon makacsok és nem változtatják meg a véleményüket. Az én nagyanyám világ életében kommunista volt és 56-ot még mindig ellenforradalomnak tartja. Én nem értek vele egyet, de ha szóba hozza, csak bólogatok - persze mama... Tudom, hogy teljesen feleslege lenne győzködni.
2017. ápr. 15. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyankor magyarázd neki, amikor kettesben vagytok, ne mások előtt. Amíg nem szenilis, van rá remény, hogy megérti, belátja, elfogadja az új szóhasználatot.
2017. ápr. 15. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy értem, neki "új", hiszen ő abba nőtt bele, hogy a határon túliak "románok".
2017. ápr. 15. 22:04
 7/7 anonim válasza:
Ukrajnába pontosabban Kárpátalján élek és ahogy látható nem ukránul hanem magyarul írok.
2017. máj. 1. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!