Szerintetek normális a nagyanyám? Utál engem azért, mert
nem szeretem a kutyáját.29f
Figyelt kérdés
A nagymamám megrágja a kutyának az ételt és engem is arra akart kényszeríteni, hogy adjak a Mc'Donalds-os sült krumplimból a kutyának, hiába mondtam neki, hogy a kutyák nem is tudják megemészteni a krumplit. Emellett soha nem szedi össze a kutyája után az ürüléket, mivel szerinte semmilyen jogszabály nem kötelezi erre. Ráadásul ma bepipult, mert vezetés közben nem adtam a kajámból a kutyájának, ezért elkezdte ököllel verni a karomat, amivel a kormányt fogtam, és ezzel baleset veszélybe sodort engem és magát is, mivel majdnem belementem valakibe. Ezt annyival kommentálta, hogy nem baj, legfeljebb meghalunk mind a ketten. Most komolyan, normális az ilyen? Nekem kell ránézni amíg anyám kint van külföldön, de már nem bírom sokáig, a 40 ezer forintos kabátomat szétszakította....
Igen, ez időskori demencia. Le kell ülni, megbeszélni vele, hogy mi a jó neki és a kutyájának. (Akkor is, ha nem szereted a kutyát, próbálj egy kicsit belátóbb lenni, te még eszednél vagy, próbálj ebből előnyt kovácsolni!)
Tudom, mert az enyém is ilyen.
A kutyagumiról... sok idős nem hajlandó elfogadni az új világ életvitelét, szabályait. Az ő idejében még más volt a rend. Vezetés előtt meg meg kell mondani neki, hogy ne zavarjon, mert a vezetéskor figyelni kell. Esetleg, adj neki valami képes újságot (van kutyás is), ami leköti arra az időre! Idős emberekkel majdnem ugyanúgy kell bánni, mint a kisgyerekekkel, sok-sok türelem.
2017. márc. 17. 06:33
12/18 anonim válasza:
Hát ez nagyon durva. Biztos nem százas. Részvétem.
2017. márc. 17. 07:02
13/18 anonim válasza:
Mammer kicsit beteg :D Bocs hogy így írom de hát ez tényleg nem normális dolog én is jót röhögtem, persze tudom ez nem vicces.
Sajna nem tudsz mit csinálni, ha most neked kell rá figyelni. Max szólj rá erőteljesen hátha észbe kap.
2017. márc. 17. 08:43
14/18 anonim válasza:
Nekem kétszer volt olyan hogy öreganyámat kiraktam az autóból. Amit a saját pénzemen vettem! Csapkodott benne mindent hogy neki nem tetszik a vezetési stílus. Az elsőnél visszafordultam a házhoz erre o meglepetten kérdezte hogy mivan. Mondom az van hogy Te most kiszállsz! A másodiknál meg ugy felhúzott vezetés közben, hogy kint hagytam a szomszéd városban a boltnál aztan felhívta apámat hogy vigye haza. Legutóbbi húzása az volt hogy a vasúti átjáróban kellett volna megállnom szerinte mert öcsém felborult a bicoval en kb annyit lattam hogy felpattant es tekert tovabb mintha mi se történt volna de meg kellett volna állni szerinte es ezen cirkuszolt! 1 perc volt kb mig a faluból visszamentem haza akkor öcsém mar bent tekertem a falu központban es semmi baja nem volt. Nem mellesleg amikor engem elütött az autó 5 percre tőlünk otthon 20 percet kellett várnom valakire mig odaér. Konkrétan a mentő auto elobb itt volt mint bárki otthonról! Felhívtam apamat annyira nem volt képes hogy a fiát megnézze mivan vele!
2017. márc. 17. 09:05
15/18 anonim válasza:
"Szerintetek normális a nagyanyám? Utál engem azért, mert nem szeretem a kutyáját.29f"
Nem jól tetted fel a kérdést Kérdező!
Nem azért utál a nagyanyád, mert nem szereted a kutyáját, hanem azért nem szereted a kutyát, mert a nagyanyád dilis, "kutyaügyileg"(is).
Ja és ha igaz amiket írtál, akkor nem normális a nagyanyád! ... de vigyázz, mert a demenciára, Alzheimerre való hajlam öröklődik, te ne tarts majd kutyát! :)
2017. márc. 17. 13:23
16/18 anonim válasza:
A leírásodból Kiderült,hogy a nagyid
szakszerű állandó felügyeletre szorul
mert nemcsak demens,hanem agresszív is.Vannak már nagyon jó otthonok ahol
maximlisan ellátják a mama igényeit.
2017. márc. 18. 15:07
17/18 anonim válasza:
Az enyem azert utal,mert van macskam,o meg ellenzi az allattartast. Ezert erzelmileg zsarol,folyton sirva hiv fel,hogy mekkorat csalodott bennem es bunozo leszek. Biztos elmegyek holnap bankot rabolni,mert magamhoz vettem egy cicat... Na mindegy.
En ugy oldom meg a helyzetet,ahogy mar fentebb is tanacsoltak neked. Ha nem muszaj,ne talalkozz vele,ne vedd fel a telefont. Tudom,hogy nem a legszebb dolog ez,de ha mar veszelybe is sodor,akkor nincs mas megoldas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!