Normális, hogy azért cs*szett le nagyanyám, mert tiszta tányérról ettem?
nálunk is ilyen spórolósak, egy tányérból enni a levest, utána abba a másodikat .
én se szeretek annyira mosogatni, de ezzel nem értek egyet. így inkább elmosom mindig magam után azt a 2 tányért és kész. de nem szeretek én se piszkos tányérból enni.
a mosogatásnál meg mindig mosd el magad után amiből ettél, senki nem fog megszólni akkor. de ne hagyd ott rászáradni , mert utána sokkal nehezebb dolga van annak aki utánad mosogat.
szerintem az a baja, hogy elvehettél volna onnan egyet és gyorsan elmoshattad volna, vagy eloblithetted volna..és nem uj tányért elovenni.
nálunk is igy volt ez...tányérokkal, poharakkal. néha én is mondom a férjemnek, hogy ott van a mosogatoban a félorával ezelott használt poharad, hát oblitsd el, és mosd el..ne mindig ujat és ujat vegyen elo, végul ott lesz 10 pohár..mert o tisztábol akar inni. hát igyon abbol, amit elotte tett a mosogatoba, oblitse ki és kész. ne fogjon be mindig ujat.
???!!?
Lemérjem neked stopperral, mennyi ideig tart 2 tányért elmosogatni? Na, maminak mondd meg, hogy ne pattogjon, ez már nem a Kádár rendszer, te meg mosogass el magad után.
gondolom nem a tiszta tányér, hanem az újabb tányér volt a gond..
leesett volna a gyűrű az ujjadról, ha elmosod anyud tányérját, és azon eszel..
én is felhúzom magam, ha valaki addig veszi elő a tányérokat, amg van tiszta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!