Mit csinálhatnék hogy ne kérdezzen a papám a lányokról? 18/f
Figyelt kérdés
Úgy nem szeretem amikor kérdezget a lányokról/szeremi életemről. Van már nagylány..kb minden nap megkérdezi a szüleim elött olyan kínos néha.2017. márc. 5. 18:45
1/9 anonim válasza:
Szerintem ne kertelj mond meg neki h ez nen ra tartozik es h nem szivesen avatod be a csajozos eletedbe
15l
2/9 anonim válasza:
Jaj, nekem is ilyesmiket kérdezgettek a te korodban, hogy van-e már pasi. Rettenetesen idegesítő, akkor csak vonogattam a vállam, de a mai eszemmel, temperamentumommal leállítanám őket. Nagyon határozottan mondd azt, hogy ha lesz, és komolyra fordul, akkor úgyis tudomást szereznek róla, amíg meg csak ismerkedsz, az egyedül rád tartozik.
3/9 anonim válasza:
Szerezz egy barátnőt :)
Ez sok dologra megoldás. Vagy mint az első válaszoló is ìrta, beszéld meg vele, hogy nem szívesen beszélsz erről és ne kérdezgesse ilyen gyakran. Persze úgy, hogy ne bántsd meg ezzel.
4/9 A kérdező kommentje:
Jó de nem szeretnék bukó lenni 81 éves
2017. márc. 5. 19:16
5/9 anonim válasza:
Hát kiről kérdezzen fiúkról? Annyira béna vagy ha nem tudsz mit mondani. Ezen mindenki átmegy és nem kínos főleg szülők előtt. Meddig tartana azt mondani hogy nincs még csajom papa de rajta vagyok az ügyön. Vagy azt mondani hogy áá nincs mert még nem találtam olyat aki tetszik. Vagy azt mondani hogy ne kérdezd meg minden nap attól nem lesz csajom előbb. De természetes hogy érdekli őket hisz 18 éves vagy. Ne legyél anyám asszony katonája mert ez később is téma lesz a munkahelyeden ha nem lesz csajod. Lekell reagálni azt kész.
6/9 anonim válasza:
Az nem bunkóság ha valakinek ellentmondasz vagy elmondod a véleményed. Attól hogy 81 éves megkérheted hogy ne szekáljon minden nap a csajokkal. De mondom ezen lànyok fiúk nagy része átmegy. Ugrat, és kíváncsi. Ennyi.
7/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy szólsz, ha lesz, nem kell minden áldott nap megkérdezni, nem lesz attól előbb.
8/9 anonim válasza:
Aztán mi olyan nehéz abban, hogy "nem, most nincs senkim" vagy "aha, tetszik 1-2 lány az osztályból", esetleg "igen, épp megismertem egy nagyon szimpatikus lányt" ?
Mit kell ezen szégyellni? Ők is voltak fiatalok.
9/9 anonim válasza:
Mi ebben az idegesítő? Nehezedre esik egy mondattal válaszolni?
"Igen papa, van már"
"Nem papa, még nincs"
"Hamarosan papa, alakul"
Ne légy már 18 évesen ennyire életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!