Ex-férjem anyukája tavaly nyugdíjba ment, azóta többet van az unokáival. Exemet ez zavarja, mit kezdjek vele?
Mindig jóban voltam anyósommal, a válás után is. 9 és 8 évesek a gyerekeink.
Heti 2x ő megy értük iskolába, néha nála is alszanak (havi 2x nagyjából).
Exemnek ez nagyon nem tetszik. Szerinte ha segítségre van szükségem (nincs) oldjam meg a saját családommal.
Most pl felvetette anyósom hogy elviszi őket nyaralni. Az exem erre azt mondta hogy akkor ő nyáron annyival kevesebb időre viszi el őket.
Anyósom szerint ne foglalkozzak vele, majd lehiggad.
Kedves 10-es, én azt hiszem, hogy értem mit akar mondani a 8-as.
Szerintem is a nagymamának kellene ezt elintézni a fiacskájával
Ne a volt asszony csatározzon, mert a volt férj édesanyja, a gyerekek nagymamája, el szeretné vinni az unokáit nyaralni.
A nagymama érvényesítse a jogait, az akaratát, a saját gyerekénél, a kérdezőnek ehhez a vitához tényleg nincs sok köze.
Miert nem mondod meg neki hogy "bocs de en engedni akarom, a tobbit beszeld meg anyaddal?"
Annyira onallotlanok neha a nok.
Mondd meg neki, hogy legkozelebb keresse az anyjat, ezzel kapcsolatban. Gratulalok neki amugy, ahelyett, hogy az not rendre tenne, meg o is beszall a jatekba megbantva ezzel mindenkit.
Erzeketlen, manipulalt pocs. Aldd a napot, hogy noncs veled.
"erre azt mondta hogy akkor ő nyáron annyival kevesebb időre viszi el őket."
mekkora barom, hogy a gyerekeit képes büntetni, meg hogy zsaroláshoz használja őket...
15: kösz, de ezen már nyilván túl vagyunk.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Ma átjönnek a feleségével és az anyukájával és megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!