Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ex-férjem anyukája tavaly...

Ex-férjem anyukája tavaly nyugdíjba ment, azóta többet van az unokáival. Exemet ez zavarja, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Mindig jóban voltam anyósommal, a válás után is. 9 és 8 évesek a gyerekeink.

Heti 2x ő megy értük iskolába, néha nála is alszanak (havi 2x nagyjából).

Exemnek ez nagyon nem tetszik. Szerinte ha segítségre van szükségem (nincs) oldjam meg a saját családommal.

Most pl felvetette anyósom hogy elviszi őket nyaralni. Az exem erre azt mondta hogy akkor ő nyáron annyival kevesebb időre viszi el őket.

Anyósom szerint ne foglalkozzak vele, majd lehiggad.

2017. febr. 10. 10:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 10-es, én azt hiszem, hogy értem mit akar mondani a 8-as.

Szerintem is a nagymamának kellene ezt elintézni a fiacskájával

Ne a volt asszony csatározzon, mert a volt férj édesanyja, a gyerekek nagymamája, el szeretné vinni az unokáit nyaralni.

A nagymama érvényesítse a jogait, az akaratát, a saját gyerekénél, a kérdezőnek ehhez a vitához tényleg nincs sok köze.

2017. febr. 10. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
8 vagyok, pont igy ertettem ahogyan 11-es irja, koszonom! Ex anyos es ex beszeljek meg, ez a kettejuk "csataja", amibe ex felesegnek nem egeszseges postas szerepet jatszani.
2017. febr. 10. 15:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, csak az exem nekem mondja hogy ne engedjem a gyerekeket.
2017. febr. 10. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj az exeddel, mondd meg neki, hogy beszélje meg a nagymamával a problémáját. Én biztosan nem tiltanám el. Három gyerekes apuka, és nem fogja föl, hogy a gyerekeidnek mindig is az ő anyja lesz a nagymamájuk? Kicsit defektes lehet a pasi.
2017. febr. 10. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:
19%

Miert nem mondod meg neki hogy "bocs de en engedni akarom, a tobbit beszeld meg anyaddal?"

Annyira onallotlanok neha a nok.

2017. febr. 10. 16:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy legkozelebb keresse az anyjat, ezzel kapcsolatban. Gratulalok neki amugy, ahelyett, hogy az not rendre tenne, meg o is beszall a jatekba megbantva ezzel mindenkit.

Erzeketlen, manipulalt pocs. Aldd a napot, hogy noncs veled.

2017. febr. 10. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:
78%

"erre azt mondta hogy akkor ő nyáron annyival kevesebb időre viszi el őket."

mekkora barom, hogy a gyerekeit képes büntetni, meg hogy zsaroláshoz használja őket...

2017. febr. 10. 21:48
 18/18 A kérdező kommentje:

15: kösz, de ezen már nyilván túl vagyunk.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Ma átjönnek a feleségével és az anyukájával és megbeszéljük.

2017. febr. 11. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!