Ex-férjem anyukája tavaly nyugdíjba ment, azóta többet van az unokáival. Exemet ez zavarja, mit kezdjek vele?
Mindig jóban voltam anyósommal, a válás után is. 9 és 8 évesek a gyerekeink.
Heti 2x ő megy értük iskolába, néha nála is alszanak (havi 2x nagyjából).
Exemnek ez nagyon nem tetszik. Szerinte ha segítségre van szükségem (nincs) oldjam meg a saját családommal.
Most pl felvetette anyósom hogy elviszi őket nyaralni. Az exem erre azt mondta hogy akkor ő nyáron annyival kevesebb időre viszi el őket.
Anyósom szerint ne foglalkozzak vele, majd lehiggad.
Anyósodnak van igaza, ha az exed hülye, azért nem kell a gyerekeket büntetni.
Az exnek semmi köze az anyósod és közted lévö viszonyhoz sem, de föleg semmi beleszólása abba, hoyg a nagymama mennyit van az unokáival!
Ha meg ö emiatt kevesebbet van a gyerekeivel, az elég szánalmas dolog rá nézve.
Ha meg hözöng, akkor ne állj vele egy ideig szóba.
Elég fura a pasi. A gyerekeiteknek ugyanúgy az apja és a nagyanyja marad. Nem lehet megtiltani a láthatást. Még ha bíróságra is vinnétek egy ilyen ügyet akkor is járna valamennyi láthatási idő a nagyszülőnek.
Nekem effektíve lelépett az apám, de ettől függetlenül látogattuk nagymamámat meg a nagynénéméket is. Csak apuka kikerült a képből mintha nem is létezne.
Lehet tényleg nem érdemes vele foglalkozni majd megbékél idővel. azt lehet tudni, hogy mi zavarja ennyire?
Az elején nem zavarta, nem tudom mi változott.
Először azt hittem a feleségének nem tetszik mert fél éves a közös gyerekük és azt szeretné, hogy ott segítsen. De anyósom azt mondta hogy nem fogadja el a segítséget, szóval nem tudom.
Mindenképpen az új asszony keze van a dologban, ha ez azelőtt nem volt.
Ő ugyan nem kér a segítségből, de a szálakat, ami titeket összeköt szeretné gyengíteni.
Az exed meg egy barom.
Az volt férjed nem szabhatja meg a saját anyjának, hogy mennyit legyen az unokáival. És neked sem, hogy ezt engedd, vagy ne.
Ha neked jó, a nagyinak jó, a gyerekeknek jó, semmi beleszólása nincs.
"Exed. Anyos az o anyja. Ne folyj bele, ehhez a dologhoz sajnos semmi kozod, ezt nekik kell megbeszelniuk."
Már hogyne volna köze hozzá. Ex-anyós a gyerekei nagymamája. És ő szereti őket. Az unokáimmal való kapcsolatomon semmit, de semmit nem változtat, hogy a szülők elváltak.
Ráadásul úgy tűnik, az ex férj a volt feleségét cseszteti emiatt. Gondolom, az anyjának nem mer beszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!