Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Utálom a nagyszüleimet főleg...

Utálom a nagyszüleimet főleg a mamámat. De muszáj vele találkoznom mert együtt élünk. Tönkre tette a szüleim életét. Mittehetnék? 15/l

Figyelt kérdés
Most ezért rossz ember vagyok? Nem merem leírni a pontos adatokat nehogy a hugom rájöjjön.

2016. okt. 25. 15:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Lehet ez a tönkre tette erős volt. A kutyákat meg nem engedhetem el mert nagynehezen lett nekik egy kenel és hozzájuk se szabad érni nemhogy kiengedni. Régen mindig nézte az ablakból nehogy megsimogassuk mert ha igen leorditott.
2016. nov. 3. 16:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Viseld el, aztán majd hogyha felnősz, otthagyhatod őket. Utána már nem lesz muszáj találkoznod velük. Türelem rózsát terem, meg hát próbáld kicsit poénra venni, hogy mosolyogsz rajtuk, kicsit könnyedebben fogsz hozzáállni ehhez a dologhoz. Vedd őket poénra, de nekik nem kell, hogy mutasd, mert abból megint kiabálás lesz. Még valószínűleg kis tudatlanok, hogyha szeretnek kötekedni másokkal pl vagy nemtom, de inkább mosolyogj rajtuk, nem kell őket komolyan venni, és sokkal könnyebb lesz. Lazíts, ne vedd őket véresen komolyan
2016. nov. 3. 16:13
 13/15 anonim ***** válasza:
*Vagy nemtom, amikor felhúznak, akkor menj el sétálni, vagy aludj a barátnődéknél, és tartsatok olyan filmnézős, pattogatott kukoricás, pizzás napot, hogy kikapcsolódjál ebből.
2016. nov. 3. 16:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Nehéz most ez mert sose szerettem őket elég lenne ha havonta vagy 2 havonta látnám őket 1-2 órára.
2016. nov. 5. 12:01
 15/15 Aix válasza:
100%

Szia, nem vagy rossz ember emiatt. Én is utálom a mamámat, és én is együtt élek vele sajnos. De ez is egy hosszú történet.

15/L

2017. jan. 4. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!