Üdvözlöm! Van-e jogom látni az unokám? Lányom még meg sem született az unokám sms-ben közölte sose fogom látni az unokám! A napokban született. Én viszont szeretném látni, kapcsolatot tartani vele . Üdvözlettel Marika.
Biztos nagyszerű anyja voltál a lányodnak, és most meghálálja!
Lehet hogy nem ártana magadba nézni!
"JOGILAG NINCS! Az apának van/ lehet egyedül láthatási joga, ez a nagyszülőkre nem vonatkozik."
Van nagyszülői láthatás is, bár azért nem ártana tudni, hogy mitől mérgesedett el ennyire a helyzet.
Mégis mi van veletek? Azt sem tudjátok miről van szó, utálkoztok, átkozódtok. Normális az ilyen? Te kedves utolsó, mégis milyen ok miatt átkozódsz például? Mert akadt egy másik idióta, aki negatív hangvételű komentet írt.
Gondolkozzatok már egy pöttyet!
Az normális emberre vall, aki sms-ben közöl ilyesmit?
Kesves kérdező, te meg menj el a gyámhivatalba, ott érdeklődj, mire megszületik a pici, mi a teendőd. Nem kell pereskedni, egyszerű közigazgatási ügy az egész.
Majd a tények ismeretében a gyámhivatal eldönti.
Kedves előttem szóló!
Tessék értelmezni is, amit idézek a 14. válaszolótól:
ez a nagyi nekem priviben ír, olyanokat hogy az új barátnők miatti cicaharc miatt az apánál hagyta inkább a lányát én persze leszóltam amiért csak ennyiért ott hagyta erre elég agresszív választ kaptam, szóval nem csodálom hogy a lánya nem akarja látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!