Üdvözlöm! Van-e jogom látni az unokám? Lányom még meg sem született az unokám sms-ben közölte sose fogom látni az unokám! A napokban született. Én viszont szeretném látni, kapcsolatot tartani vele . Üdvözlettel Marika.
Nézd, nem tudom mi történt, de: jogod lett volna úgy nevelni a saját gyereked, és építeni vele a kapcsolatot születésétől, hogy aztán ne zárjon ki az életéből. Ha evvel a jogoddal nem éltél, akkor az unokához sincs sok közöd.
Nem szoktak csak úgy hirtelen ilyen smseseket küldeni a gyerekek a szülőknek.
Hát nehéz volt kibogoznom a kérdést. Kissé zavarba jöttem, hogy lányod még meg sem született és az unokád sms-ezett.
Na de közben rájöttem, hogy csak a központozást nem ismered.
Én úgy gondolom, hogy ha a lányoddal sem tartod a kapcsolatot, annak komoly oka lehet. És így nehéz lesz az unokával tartani.
Miért nem akar a lányod látni téged?
Időpont ma 09:50-vagyok
Kedves nagymama vagyis inkább Marika64. Megkaptam a privat üzenetedet amiben azt írod, hogy "igenis, végig fogod csinálni"
Ez a te döntésed. A te pénzed, te időd. De már korábban is írtam: A lányod érdemtelenségre hivatkozva megtámadhatja a kérelmedet, és ha a bíró a lányodnak ad igazat akkor azt a minimális esélyt is elveszted amit esetleg béküléssel megszerezhettél volna. Akkor nem csak a lányodat, és az unokádat veszíted el véglegesen de a bírósági per költséget, az ügyvédi díjat, és minden egyéb költséget ami téged fog terhelni.
Nem tudom mi az oka a haragnak, nem is tartozik rám, de remélem a lányod is bátran kiáll ellened ha bíróság elé cibálod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!