Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Üdvözlöm! Van-e jogom látni...

Üdvözlöm! Van-e jogom látni az unokám? Lányom még meg sem született az unokám sms-ben közölte sose fogom látni az unokám! A napokban született. Én viszont szeretném látni, kapcsolatot tartani vele . Üdvözlettel Marika.

Figyelt kérdés
Szeretném megtenni a lépéseket ,de nem tudom ,hol kell elkezdenem
2016. okt. 5. 09:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
30%
Azt hiszem, ez is elsősorban érzelmi probléma és nem jogi.
2016. okt. 5. 11:09
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
#8-as hulyesegeket beszel. Ismerosom tavaly nyert pert a sajat apja ellen, aki pert inditott az unokaja lathatasaert. Evekig pereskedtek es csak azert nyert az ismerosom, m az apja bizonyithatoan agressziv. A nagyszulonek ugyanugy joga van latni az unokajat, ugyh kedves Marika, ha ugy erzi, h ez segitene, akkor polgari peres uton ervenyesitheti.
2016. okt. 5. 11:29
 13/29 anonim ***** válasza:
23%
Néha nem kell különösebb indok ahoz egy felnőtt gyerek elkerülje a szüleit,mint hogy bekerül egy agymosott másik családba!Első lépésként talán keresd fel a lányod.
2016. okt. 5. 12:16
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
ez a nagyi nekem priviben ír, olyanokat hogy az új barátnők miatti cicaharc miatt az apánál hagyta inkább a lányát én persze leszóltam amiért csak ennyiért ott hagyta erre elég agresszív választ kaptam, szóval nem csodálom hogy a lánya nem akarja látni
2016. okt. 5. 12:19
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
csupa felkiáltó jel és kezeltessem magam szöveget írt, igazi nagymama :D
2016. okt. 5. 12:20
 16/29 anonim ***** válasza:
95%
Szomorú. Sose értem, hogy aki a saját gyerekével képtelen normálisan kijönni, az mi a fenét akar az unokától...
2016. okt. 5. 12:40
 17/29 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, nem tudom mi történt, de: jogod lett volna úgy nevelni a saját gyereked, és építeni vele a kapcsolatot születésétől, hogy aztán ne zárjon ki az életéből. Ha evvel a jogoddal nem éltél, akkor az unokához sincs sok közöd.

Nem szoktak csak úgy hirtelen ilyen smseseket küldeni a gyerekek a szülőknek.

2016. okt. 5. 12:50
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát nehéz volt kibogoznom a kérdést. Kissé zavarba jöttem, hogy lányod még meg sem született és az unokád sms-ezett.

Na de közben rájöttem, hogy csak a központozást nem ismered.

Én úgy gondolom, hogy ha a lányoddal sem tartod a kapcsolatot, annak komoly oka lehet. És így nehéz lesz az unokával tartani.

Miért nem akar a lányod látni téged?

2016. okt. 5. 13:35
 19/29 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó...nagyon nevetek :D
2016. okt. 5. 14:05
 20/29 anonim ***** válasza:
96%

Időpont ma 09:50-vagyok

Kedves nagymama vagyis inkább Marika64. Megkaptam a privat üzenetedet amiben azt írod, hogy "igenis, végig fogod csinálni"

Ez a te döntésed. A te pénzed, te időd. De már korábban is írtam: A lányod érdemtelenségre hivatkozva megtámadhatja a kérelmedet, és ha a bíró a lányodnak ad igazat akkor azt a minimális esélyt is elveszted amit esetleg béküléssel megszerezhettél volna. Akkor nem csak a lányodat, és az unokádat veszíted el véglegesen de a bírósági per költséget, az ügyvédi díjat, és minden egyéb költséget ami téged fog terhelni.

Nem tudom mi az oka a haragnak, nem is tartozik rám, de remélem a lányod is bátran kiáll ellened ha bíróság elé cibálod..

2016. okt. 5. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!