Kell nekem barmit tennem ezert?
Par eve a ferjem a hazassagunk alatt uj parra lelt es elvaltunk,velem maradtak a gyerekek.Idokozben mi nagyon messze koltoztunk a nagymamaktol.Anyammal napi szinten interneten tartjuk a kapcsolatot,anyos 2-3hetente ir rank,neha skypeot ker de megunja a csevejt a gyerekekkel es engem faraszt a sajat eletevel.Ha hosszabb idore hazautazunk,keressuk,igazodunk hozza ha szeretne a gyerekekkel idot tolteni,fb-ra postolja a latogatasokat h o unokazik,valojaban minimalis a kontaktja a gyerekekkel.Nem tudom h igy valas utan es h o sem igazan aktiv,kell nekem igyekeznem h kapcsolatot apoljunk vele? A gyerekek meg kicsik internetezeshez de nem is nagyon emlegetik.
Itt nekem kell v nem kell aktivizalnom magam,de nem az en anyam,nem rokonom.Vagy ezen agyaljon az exferjem?vmiert buntudatom van megis.Mit gondoltok?
Pár percet szánj rá, a gyerekekről mesélj neki a skype-on, aztán kérj elnézést és kapcsolj ki. Látogatóba valójában a férjednek kéne vinni őket, a láthatási idejében, vagy ha beleegyezel, néha azon kívül is.
Őszintén szólva én nem igazítanám hozzá a hazautazásomat, max jelezném, hogy mikor tartózkodunk ott, aztán ha akar valamit, jelentkezzen, hívjon el benneteket.
Én vittem anyóshoz a gyerekeket évekig a válásunk után, ő viszont aktívan keresett minket, nem volt rossz a kapcsolatunk, miután kiheverte, hogy "eldobtam" a főnyeremény kisfiát. Az unokáival pedig mindig nagyon jófej volt, szerette őket, a gyerekek is őt.
Koszi a valaszokat!Hazassagunk alatt is en forsziroztam az anyost erinto dolgokat (hivjuk fel,menjunk el,mit vegyunk neki).
A gyerekek majdnem napi szinten skypeolnak az apjukkal,havi 1hetveget toltenek egyutt,jo a kapcsolatuk.
Inkabb csak az bant h 1 nagymama kiesik a gyerekek eletebol,nem maga a nagymama szemelye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!