Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kene tennem? Vagy egyaltalan erdemes barmit is tennem? 14/L
hisztizet. A fiu meg csak monta h hagyam beken mert rgy ribi vagyok....
-O voltv a legjobb baratom erre fel most mar nem is koszon..
-Szeretnem tudni mi van vele...ezert arra gondoltam csinalok egy allprofilt es ugy beszelgetnek vele.
Helyesirasi hibakert bocsanat kerlek normalis valaszokat irjatok. Koszonom
Szerintetek mit kene tegyek?
Hianyzik,hogy nincs kivel beszelgesek...Nem telik el ugy nap,hogy ne nezznem meg a kozosegin mi lett vele..
Sziasztok!
-Nemregiben csunyan osszevesztunk a gyerekori fiu baratomal.
-A veszekedes oka az volt,hogy nyaron osszejottem egy fiuval ekozben a gyerekori baratom azt hazuta,hogy neki is van baratnoje ezz okbol is montam igen annak a fiunak.
-Agusztusban vege lett a kapcsolatomnak mert a fiu kulfoldre koktozot.
-Novemberben ez a gyerekori baratom nagyon hisztise valt mivel akkor lett egy pasim akivel hetvegente voltam egyut de volt,hogy hetkozben is volt nalam. Gyerekori baratom meg hisztizet,hogy vele alig foglalkozok,hiaba keres nem valaszolok mar nem megyek vele szinte sehova. Vegul szerelmet vallot nekem. Elhitette velem,hogy szeret ez okbol is otthagytam a masim pasim. Erre fel o aszt monta,hogy mast szeret. December 10.utan nem beszeltunk januar 12-ig. Akkor irogatot ram meg minden...asztan az egyik ismerose ram irt fb es hisztizet,hogy hagyam beken a fiut es annak a baratnojet(?) Es szaljak le rola...meg ilyenek. Nem tudtam,hogy van baratnoje meg minden megis nekem hisztizet.
hisztizet. A fiu meg csak monta h hagyam beken mert rgy ribi vagyok.... -O voltv a legjobb baratom erre fel most mar nem is koszon.. -Szeretnem tudni mi van vele...ezert arra gondoltam csinalok egy allprofilt es ugy beszelgetnek vele. Helyesirasi hibakert bocsanat kerlek normalis valaszokat irjatok.
Koszonom Szerintetek mit kene tegyek? Hianyzik,hogy nincs kivel beszelgesek...Nem telik el ugy nap,hogy ne nezznem meg a kozosegin mi lett vele.. bocsi ez a masidik fele csak lemarat
Érdekes ez az egész. Szerintem vagy menj el hozzá, ahol csak ketten lesztek, és akkor megbeszélitek, vagy hanyagold őt egy darabig. Ha tényleg olyan jó barátok voltatok, biztos keresni fog. Mert hiányolni fog. Ha mégse keresne többet, akkor felejtsd el! Főleg, ha ilyet tett. Ez azt bizonyítja szerintem, hogy féltékeny lett.
Igazából elég fura helyzet ez. Én se tudnám mit csináljak. De állprofilt ne csinálj! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!