Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Tegnap vették ki a kislányaim orrmanduláját. Ma már hazaengedtek minket. Ugrálniuk futkosni nem szabad. Elővettek összerakos játékot és könyveket a mamájuknál 8 körül megkértem őket hogy pakoljanak össze mert megyünk haza (egy házban lakunk) Egyikük elkezdett sírni hogy ő nem akar összepakolni. mire anyám mondta h frissen műtött gyerekkel ne pakoltassak. És ezen összevesztünk. Véleményem ha ki tudott pakolni vissza is tud pakolni.2016. aug. 25. 22:16
1/40 anonim válasza:
öröm lehet a gyermekednek lenni
2/40 anonim válasza:
Műtét utan nem lenne szabad semmi olyat csinalni, ami esetleg erolkodessel jar. Bar a gyerekeknel hamar gyógyul a seb, de be is verezhet. Pihenjenek, labadozzanak. Egy ápolónő
4/40 A kérdező kommentje:
Én is azt akartam volna de nem lehet őket ágyban tartani. Egész nap pihentettem őket. Most sem csináltak megerőltető. Puzzleval játszottak. Azt kértem hogy szedjék össze.
2016. aug. 25. 22:25
6/40 anonim válasza:
Egyszer ugyan te se halsz bele, ha nem pakol össze maga után...
7/40 A kérdező kommentje:
Mind1 köszönöm a válaszokat. Nem részletezem tovább.
2016. aug. 25. 22:28
8/40 anonim válasza:
Remélem, túlélik a gyerekek, hogy te vagy az anyjuk! De nem irigylem őket. Ásd el magad, már bocs...
9/40 A kérdező kommentje:
Nem kérek több kommentet. Túl fogják élni, ha már ilyen veszélyes vagyok.
2016. aug. 25. 22:33
10/40 anonim válasza:
Jeezus ha ilyen anyam lenne... Minek neked gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!