Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezt mar nem lehet birni. Nem...

Ezt mar nem lehet birni. Nem vagyok igy boldog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nagyszuleimmel elek.Anyu elkotozott a pasijahoz,apa meghalt.Van egy fiu,20 eves.Nem engedik hogy egyutt legyunk,mert nem a leghelyesebb a fiu,es meg nincs autoja.En nagyon szeretem,o is engem.ket eve lesz hogy titokban jarunk.A tanulasban nemhuz vissza,sot,egit mindenben hogy jol menyjen a suli,es miota vele vagyok jobban megy a tanulas.Mikor megtudtak hogy vele vagyok (hala a pletykas szomszedoknak) azota nem engednek sehova.A baratnommel se engednek.A boltba is ugy kell elmennem hogy kereszkednem kell.En nem birom tovabb.Szeretem a fiut,nagyon.De nem engedik,hogy egyut legyunk.Es o is szeretne hogy tovabb tanuljak.Mindenben tamogat.

Mit tegyek? Mert nembirom tovabb,es a parom se.

16/L

2016. aug. 19. 20:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
11%
Szval egyik kedves kommentelő, ne úgy ítélj hogy nem ismersz kivételes embereket. Mert kivételek mindig is voltak/ vannak s lesznek is ebben a romlott világban.
2016. aug. 20. 01:55
 22/31 anonim ***** válasza:
Hogy a 14 évesnek nincs annyi esze, hogy nem titkolózik, érthető. De hogy a felnőtt férfi ezt támogatja... Inkább ezért haragszanak rá, jogosan.
2016. aug. 20. 06:53
 23/31 anonim ***** válasza:
53%

" A tanulasban nemhuz vissza,sot,egit mindenben hogy jol menyjen a suli,es miota vele vagyok jobban megy a tanulas."

Ezek alapján nem hiszem,hogy segítene a tanulásban,de te tudod!

16L sok választásod nincs,elköltözöl és saját lábra állsz(bár ezzel az intellektuális képességgel sokra ne számíts) vagy maradsz és csendben tűrsz!

2016. aug. 20. 07:26
 24/31 A kérdező kommentje:

Elöltözni lehetne a páromhoz.

Munkám is lenne,a suli mellett szombat/vasárnap.Sőt mèg dèlután is.

Csak annyi,hogy tudjak,hogy hol lakik a párom,ès biztos ott keresnènek először.

Es a párom nem c***.

Fèlig magyar,fèlig ukrán.Ahogy èn.Nálla jobb embert nem is ismerek.

(a helyesírát meg muszály folyton emlegetni?Örülök,hogy így tudok irni,mert más hiába szín magyar,annyira se tud írni,mint èn)

2016. aug. 20. 12:41
 25/31 anonim ***** válasza:
89%
Ha még két évig szépen csendesen szeret téged a párod, akkor nagykorú leszel, és elköltözöl. Addig, amig a nagyszüleid tartanak el, addig nekik kell engedelmeskedned, mert ha valami baj történik veled, ők a felelősek érted. Anyukádról olyan rossz a véleményem, hogy inkább talán nem irom meg. Egy 16 éves izgékony kamaszlányt az öreg nagyszülőkre bizni, hát egyenesen fel vagyok ezen háborodva. A párod egyébként feleségül is vehet, 16 évesen anyukád megadja rád a szülői engedélyt (ha már egyszer ilyen könnyen megszabadult tőled, gondolom, hogy másodszor is megteszi...) és feleségül mész a párodhoz. Onnantól kezdve a kedves férjed a felelős az eltartásodért, a tanittatásodért, a 17 évesen megszülető gyerekedért, stb. Neked tudomásul kéne venni, hogy az idős nagyszüleid óriási terhet vettek a vállukra, amikor anyád helyett bevállalták a nevelésedet, a tanittatásodat, lehet, hogy ők nem a modern szülők elveit követik, és szigorubban fognak, jobban féltenek, de ellátnak, főznek-mosnak rád, pedig élhetnék a megérdemelt öregkori pihenésüket is. De anyád helyett nevelnek és próbálnak megbirkózni a problémákkal. Lehet, hogy túl szigoruak, de az is lehet, hogy bölcsebbek, és meglátnak olyan dolgokat, amit te nem veszel észre, csak meg vagy sértődve.
2016. aug. 20. 14:29
 26/31 A kérdező kommentje:

Anyumat nem neveltek szigoruan.oda mehetett ahova akart.

Amugy meg a nagyszuleim dolgoznak.Ha kell ha nem,mert szeretik csinalni.

Felesegul nem vehet a parom,hiaba van szuloi engedely.Nallunk ez nem igy megy. 18 evtol lehet csak meghazasodni.

En magamnak ami kell megveszem.Van sajat penzem.Es most fogok eretsegizni,igyis ugyis elmegyek,mert Budapesten varnak a nagynenyemek.

A parom unokatestvere is ott van,szoval meg lenne hol laknunk is ha oda mennenk.

2016. aug. 20. 18:29
 27/31 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a kérdést anyukáddal. Ha ő hozzájárul, akkor csomagolj össze és költözz el a párodhoz.
2016. aug. 22. 06:23
 28/31 A kérdező kommentje:
Attól,hogy beszèlek anyuval,attól nem lesz jobb.Bármit mond nekem,az ő szava nem èrdekli a nagyszüleimet.
2016. aug. 22. 15:29
 29/31 anonim ***** válasza:
Várd meg amig 18 leszel. Akkortól azt csinálhatsz, amit akarsz és amire pénzed lesz.
2016. aug. 22. 17:13
 30/31 A kérdező kommentje:

Pènzem most is van,saját.

De úgy is Budapestre költözök jövőre.

2016. aug. 22. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!