Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezt mar nem lehet birni. Nem...

Ezt mar nem lehet birni. Nem vagyok igy boldog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nagyszuleimmel elek.Anyu elkotozott a pasijahoz,apa meghalt.Van egy fiu,20 eves.Nem engedik hogy egyutt legyunk,mert nem a leghelyesebb a fiu,es meg nincs autoja.En nagyon szeretem,o is engem.ket eve lesz hogy titokban jarunk.A tanulasban nemhuz vissza,sot,egit mindenben hogy jol menyjen a suli,es miota vele vagyok jobban megy a tanulas.Mikor megtudtak hogy vele vagyok (hala a pletykas szomszedoknak) azota nem engednek sehova.A baratnommel se engednek.A boltba is ugy kell elmennem hogy kereszkednem kell.En nem birom tovabb.Szeretem a fiut,nagyon.De nem engedik,hogy egyut legyunk.Es o is szeretne hogy tovabb tanuljak.Mindenben tamogat.

Mit tegyek? Mert nembirom tovabb,es a parom se.

16/L

2016. aug. 19. 20:06
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
meg szerencse hogy igy tudok irni,ukran vagyok.
2016. aug. 19. 20:51
 12/31 anonim ***** válasza:
29%
A helyesírásod 0. Anyád is szép egy nő, hogy nem ő nevel, hanem a nagyszüleid.
2016. aug. 19. 20:56
 13/31 A kérdező kommentje:

de probaltam beszelni veluk.Azert nem mert nem helyes meg a penz meg a penz..

De neki van,sot,most is arany gyurut kaptam tolle,lancokat stb.

es meg hogy nincs penze.

Ok nekik nem felel meg..de nem az kene hogy nekik jo e,hanem azt kene nezniuk,hogy boldog legyek.

Ha rajtuk mullana 30 evesen se lenne senkim.

2016. aug. 19. 22:00
 14/31 anonim ***** válasza:
29%

Ha tényleg a pénz számít nekik, akkor mondd is meg nekik, hogy van a barátodnak. Mindjárt ki kell derülnie, hogy más áll a dolog mögött. Lehet, hogy csak fiatalnak tartanak a pasizáshoz (nem jogosan).

Amúgy, suliidőben tudtok majd találkozni iskola után. Nem mondom, hogy hazudj a nagyszüleidnek!! Csak egy megoldás lehet majd a találkozásra. Otthon gépről tudsz vele beszélni addig (nyilván nem az igazi, de a semminél jobb.) illetve ha nagyon nem fogod bírni, nagykorúként költözhetsz majd, amennyiben akkor úgy látod.

2016. aug. 19. 22:20
 15/31 anonim ***** válasza:
24%

Ha szereted varsz ra ha szeret var rad akar 2 evet

Ha nem var rad akkor jobb ha megy..

Azcigazi szeretet turelmes es kitarto

2016. aug. 19. 23:04
 16/31 anonim ***** válasza:
36%
Emlékszem, tavaly óta vergődsz itt, néha a fiúd nevében írod ki, hogy fel vagytok háborodva, mert anyukád nem enged a fószer anyhához odacuccolni. Meg hogy az illető szeretne a gyámod lenni, mert en yire buták vagytok, hogy ketten együtt ennyit tudtatok kitalálni, hogy majd biztos engedik, hogy az legyen a gyámod, aki éppen a púzódat kormolja aktuálisan. Biztos attól jobb, hogy 3 havonta kiírsz valamit erről, tulajdonképpen mit vársz? Csodát?
2016. aug. 19. 23:06
 17/31 A kérdező kommentje:

hogy mi?

Sesem irtam meg erre az oldalra.Tegnap regisztraltam.

En tanacsot kertem.

Nem azt hogy ilyeneket irj (utolso kommentelonek szol)

2016. aug. 19. 23:41
 18/31 anonim válasza:
17%
szerintem meg pont azzal lehet elviseni a rosszat ha mindig boldog az ember s kiegyensúlyozott a lelki világa. én pl kicsiként nagyon keveset sirtam most 26 évesen meg még kevesebbet. nálam alap dolog a boldogság az önfeledtt nevetés stb... az életnek a jó és szép oldalát kell nézni persze benne van a pakliba hogy valami rossz következhet de akkor sem szabad feladni. nekem amilyen kiegyensúlyozott a lelkem annak ellenére hogy nincs csajom hát azt nem lenn egyszerü überelni. ami nekem most rossz az hogy csajom nincs, 9 éve keresem a hozzám valót.
2016. aug. 20. 00:00
 19/31 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy szóval nem mondom, hogy amint tudsz kezdjetek életet.

Mondjuk elég gáz az ok ami miatt nem engedik a nagyszülők(hogy nincs autos stb).

A TE döntésed kivel állsz össze (ha rossz az illető tanulsz max belőle)

Én visszakérdeznék: Miért? Ti is azért lehettetek együtt, mert egyikőtök vagyonnal rendelkezett?!

Meg soha nem mástól kell függeni, teremtsed meg majd a saját vagyonodat/tulajdonodat, hogy szabad lehess.

Pl én és párom nincstelenek voltunk(se auto se pénz se semmi) pont hogy bíztattuk egymást: Felkapaszkodunk s megszerzünk mindent, amit akarunk. (külön élet / tulajdontárgyak, hobbijainkra költhessünk, autó jogsi, s majd családi ház stb...)

Én szüleimbek se tetszett, hogy nem egy olyan ember a párom, egyből felkap a mesebeli hintóra.

Csak elfelejtik én nem egy pasitól akarok függeni, hanem magamtól. Pl ha netán szakítanánk akkor ne az utcán kössek ki s menjek anyuci szoknyája alá vissza. Szval érted...

Évek óta együtt vagyunk. Elvolt ítélve, hogy nincs semmije, mostmeg nyali van. Gusztustalanok, akkor már jobb nekik az ember ha van vagyona...

Annyit mondok fiatal vagy járd az utad (nagy az esély, hogy nem találod meg az igazit fiatalon, de ki tidja; kivételek mindig vannak).

Nagyszülőknek meg visszakérdeznék. Vagy van valami szégyenfolt a gyerek vagy a családjának az életében?

Én helyükbe akkor aggodnék, ha nem jól bánna veled a párod, de ha minden happy akkor békéljenek meg, főleg amíg sulis vagy. A boldog magánélet/otthonlét sokat segít; mond nekik ne hátráltassanak a kellemetlenségekkel, élj.

2016. aug. 20. 01:32
 20/31 anonim ***** válasza:
30%

És akkor mi van ha c... is az illető?! Addig nem gond amíg rendesen tisztelettel beszél s viselkedik!

Én párom is c... és elárulom sokkal jobban tisztelem, mint bármelyik randis szemete/exeket.

Bőre olyan majdnem mint az enyém fehérségbe, rendesen beszél nincs paraszt akcentusa, tisztelettel bán velem és sokszor mentett ki lelkileg a nehéz időszakokon amiket megéltem.

Apám rasszista! Szegény anno félt is első találkozástól, ahogy közelettünk apámhoz nemtetszés volt a fején, de amint beszélgettek láttam: Megbékélt, mert nem olyan mint az átlag alpári.

Elárulom hogy az egyik exem fehérbőrű létére becsapott/MEGLOPOT (arany ékszereim stb) s a családomat is... s bántott is, úgy szöktem el, hogy leütöttem.

NEM bőrtől függ az emberi alantasság/gusztustalanság!

Párom fiatalabb 2 évvel s lassan 5 éve vagyunk együtt minden gond nélkül. S sokan mondták neki helyes vagy csípj már fel egy csajt xD úgy noszogatták, de én előbb megtaláltam őt :P

2016. aug. 20. 01:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!