Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezt mar nem lehet birni. Nem...

Ezt mar nem lehet birni. Nem vagyok igy boldog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nagyszuleimmel elek.Anyu elkotozott a pasijahoz,apa meghalt.Van egy fiu,20 eves.Nem engedik hogy egyutt legyunk,mert nem a leghelyesebb a fiu,es meg nincs autoja.En nagyon szeretem,o is engem.ket eve lesz hogy titokban jarunk.A tanulasban nemhuz vissza,sot,egit mindenben hogy jol menyjen a suli,es miota vele vagyok jobban megy a tanulas.Mikor megtudtak hogy vele vagyok (hala a pletykas szomszedoknak) azota nem engednek sehova.A baratnommel se engednek.A boltba is ugy kell elmennem hogy kereszkednem kell.En nem birom tovabb.Szeretem a fiut,nagyon.De nem engedik,hogy egyut legyunk.Es o is szeretne hogy tovabb tanuljak.Mindenben tamogat.

Mit tegyek? Mert nembirom tovabb,es a parom se.

16/L

2016. aug. 19. 20:06
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:

Segít*

Bocsanat a helyes írásèrt.

2016. aug. 19. 20:09
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem engedik, mert nem ismerik, így nem bíznak benne. Természetes. Hozd össze őket minél többször, hogy legyen idejük megismerni egymást.
2016. aug. 19. 20:10
 3/31 A kérdező kommentje:

De ismerik.Volt mar nallunk is,de akkor meg nem jartunk.

Egy faluban lakunk.Csak nekik nem paszol senki,hallani se akarnak rolla.Nekik olyan kell,aki helyes,van autoja,nagy haza,sok penze.De nekem nem.A baratom pedig kuloldre ment egy honapra dolgozni,es most is rengeteg penzt keres.Nemtud mit tegyek.

2016. aug. 19. 20:18
 4/31 anonim ***** válasza:
72%

Háát.. nem biztos hogy örültem volna a nagyszüleid helyében ha a tizennégy éves unokámnak tizennyolc éves(gyakorlatilag felnőtt ) pasija van.Egy felnőtt férfi igényli a szexet, egy tizennégy évesnek még nem kellene. És mivel lebuktál hogy évek óta kamuztok nekik....

Fogalmam sincs hogy mászhatnátok ki ebből. Nem kétlem hogy a pasid rendes, de jól bekavartatok magatoknak a hazudozással. És kétlem hogy a nagyszüleidet az zavarná hogy nincs kocsi.

2016. aug. 19. 20:20
 5/31 A kérdező kommentje:

Nem ket ev utan tudtak meg.

Ket honap utan.Azt hittek ebbol nemlesz semmi.de egy ido utan,nem engedtek sehova.

Nem fekudtem meg le vele,beszeltunk mar a szexrol,de azt mondta,addig var ram,ameddig csak varni akarok a szexel.Nem akar megrontani.

2016. aug. 19. 20:28
 6/31 anonim ***** válasza:
24%
Nem kell mindig boldognak lenni. Nagyon szép, időnként édesbús a kamaszkori szerelem, de nem kell minden nehézséget tragédiaként felfogni. És ha nem engednek el, akkor miért kell engedélyt kérni ?
2016. aug. 19. 20:31
 7/31 A kérdező kommentje:

Akkor mit tegyek?

En csak vele akarok lenni,vegleg,ahogy terveztuk.Semmi gond nem lenne,ha engednek.De nekik senki nem paszol.

2016. aug. 19. 20:35
 8/31 anonim ***** válasza:
12%
mekkora gondok! Költözz el!
2016. aug. 19. 20:35
 9/31 A kérdező kommentje:

Benne van a tervbe.Siman odakoltozzhetnek a pasimhoz.Jol kijovok a szuleivel.

Csak a nagyszuleim tudjak hol lakik..Es 100% hogy ertemjonnenek.

2016. aug. 19. 20:42
 10/31 anonim ***** válasza:
92%
Azért a tanulásban nem sokat segít, mert borzalmas a helyesírásod. Amúgy meg. 2 év múlva 18 éves leszel, akkor majd elköltözhetsz.
2016. aug. 19. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!