A nyagymamamám folyamatosan zaklat, személyesen, munkahelyen lehord mindennek. Nincs nyugalmam fenyeget. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Felnőtt ember vagyok aki szeretne nyugodtan élni. Szeretnék feljelentést tenni ellene de félek mert őt ez teszi boldoggá élteti ha valakivel háborúskodhat és ha valakit tönkre tehet.Teljesen beszámíthatatlan nem normális amit művel már volt nemegyszer hogy bizonyítékokat gyártott hogy rámfoghassa én tettem. És természetesen szegény öregnéni elsírja magát mindenki neki ad igazat és őt sajnálja. Teljesen elvagyok keseredve a keze elér mindenhova ez élteti már mindenki elfordult tőle mégsem áll le. Ha feljelentem félek a pereskedésnek soha nem lenne vége, hiszen ő is állandóan jelentgetne. Mindenre képes.2016. júl. 22. 14:04
11/17 A kérdező kommentje:
Úgy látom átérzed teljesen. A feljelentést is élvezné mert mindent elkövetne hogy visszavághasson még ha valótlanul is. Alig várná az újabb és újabb idézést. Ilyen emberrel fogalmam sincs mit lehetne tenni.
2016. júl. 22. 14:49
13/17 A kérdező kommentje:
Úgy látom te teljesen átérzed. Az a gond hogy ő élveznè azt is ha feljelentem alig várná az újabb és újabb levelet. Hogy ő is visszavághasson valótlan dolgokkal. Ilyen emberrel fogalmam sincs mit lehet tenni.
2016. júl. 22. 14:53
14/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam de semmi értelme.
2016. júl. 22. 14:54
15/17 anonim válasza:
Esetleg próbáld gondnokság alá vetetni és orvosi szakvéleménnyel megfelelő (zárt) intézetbe beutaltatni.
16/17 anonim válasza:
Bocs, segíteni szeretnék, de (hál'istennek) nem volt még dolgom ilyen emberrel.
Zárt intézetben még az ön- és közveszélyeseket sem tudják folyamatosan bent tartani, a nagyit valszeg be se vinnék, fizikálisan nem bántott senkit. Ha ennyire gáz a helyzet, tényleg nem marad más opció, mint a költözés, minél messzebbre, telefonszám, emailcím cseréje.
17/17 anonim válasza:
A nagymama pszichiátriai beteg. A betegség neve paranoia. Nagyjából semmit nem lehet vele tenni. Ha egyáltalán el lehet vinni orvoshoz , adnak neki bogyókat, de ugyse szedi be. Rettenetes helyzet. A rendőrség jól ismeri ezeket a fajta feljelentgetéseket, a biróság is, van egynéhány ilyen beteg kis hazánkban. Igen, egyik percben őrjöng, tönkreteszi a körülötte lévők életét, a másikban a világ legaranyosabb nénije. Te vagy az üldözési kényszerének az alanya, az a beteges mániája , hogy utánad nyomoz, mászkál, ez tölti ki az életét. Ha valahogy el tudsz tűnni előle, akkor keres majd másik alanyt... Egyedül él a nagymamád? Nincs mellette valaki családtag, aki vigyázni tudna rá, megakadályozná a baromságait? Más megoldás nincs... valakinek vigyázni kellene rá, mert a mama ápolásra szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!