A nyagymamamám folyamatosan zaklat, személyesen, munkahelyen lehord mindennek. Nincs nyugalmam fenyeget. Mit tegyek?
Mondom
Szakíts meg vele mimden létező kapcsolatot. Egyébként hány éves?
Jelentsd fel zaklatásért és kérj távoltartási végzést. Ha már van ilyened, azonnal ráhívhatod a rendőröket, amikor megsérti. Amúgy konkrétan mivel zaklat? Van valami ügyetek?
Vagy költözz olyan messzire, amennyire csak tudsz.
Skizofrén, egy nagy adag rosszindulattal. Az idegenek felé bűbájos, még ő az áldozat, amikor kettesben maradtok, akkor támad. Mintha két személyiség lenne.
Nem akarlak elkeseríteni, de nagymamám ugyanilyen volt. Kihívtuk a mentőket, mert kikelt önmagából, erre nekik előadta a bűbájos, meg nem értett nénit. A mentősök el akartak menni, én könyörögtem nekik, még a lakásban voltak, de mamám azt hitte már elmentek. És anyunak volt annyi lélekjelenléte, hogy benyitott a mamához, aki folytatta az őrjöngését és ezt hallották a mentősök is, visszajöttek és elvitték. Kb. 3 napra. Hiába hallották ők is, nem lehetett bent tartani a kórházban. Szóval maradt a költözés lehetősége, anyuék addig feljöttek hozzám (kétgenerációs ház) és elkezdtünk lakást keresni, hogy inkább vidékre költözünk, de el tőle. Ő meg tartsa fent a hatalmas házat a nyugdíjából, ahogy akarja. Először nem vette figyelembe, kiröhögött, aztán mikor véletlenül ő vette fel az ügyvéd telefonját, hogy menjünk aláírni a szerződést az új házra, akkor mondta, hogy rendben ő elmegy idősek otthonába.
Egy rémálom volt az a 2 év.
Nagyon sajnállak, szinte lehetetlen lesz őt leállítanod. Csak ha tudnál költözni és új munkahelyre menni, hogy követni se tudjon a lakásodtól, azt látom megoldásnak. Vagy jól megverni. :-(
A telefont kapcsold ki/halkítsd le éjszakára. De szerintem be is lehet állítani hogy letiltod az ő számát.
A főnököd hogy áll ehhez? Beszéld meg vele hogy legközelebb hívjon ő rendőrt, mondván a nagymamád akadályoz a munkavégzésben. Vagy a biztonsági őr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!