Mit tegyek ha szuleim nem engedik hogy a baratom nalunk
aludjon?
Figyelt kérdés
Baràtomal vagyok 3-éve valamikor tiltotak valamikor nem de vegulis meg engedtek.. par honapja tudtak meg h le fekudtunk.. de ugy tudtak meg h el.szoktem a baratomhoz es terhes lettem de viszont nem engedtek h meg tarcsam de vissza hoztak a baratomtol nem engedtek h ossze aljunk pedig a baratom 20 eves lesz en viszont 17 eves el multam de meg kerdeztem a szuleimtől h itt e aludhat a baratom. Szombat Vasarnapkent.. azt valaszoltak h minek nem engedik mit tegyek hogy egyutt legyek a baratomal éles képen ?? Segitseget szeretnek kerni koszonom szepen!!!!
Na, ez megint az a kategória, hogy dühében majdnem megjavult a helyesírása. Ezzel árulják el magukat a kamuzók. Remélem, jól szórakoztál, húzz pizsit, takarózz be és álmodj szépeket. Holnap mehetsz a játszótérre, ha megeszed a reggelit. :)
2016. júl. 21. 23:08
32/40 anonim válasza:
Még a kategória is rossz, ahol kérdez. :)
2016. júl. 21. 23:09
33/40 anonim válasza:
"csak hát honnan szerezzen egy fiatal korrekt infót"
Onnan, hogy elmondja neki a családvédelmis (nem egyszer), elmondja az orvos is (nem egyszer).
2016. júl. 22. 09:25
34/40 anonim válasza:
#33, ...HA elmondja... de tudod, az orvos meg a családvédelmis is ember, tehát ott is jó sok van a "neked a szüleid a csak a legjobbat akarják, te csak fogadj szót..." kártékony szemlélettel bírókból.
2016. júl. 22. 11:34
35/40 anonim válasza:
#30 egy 17 éves nem gyerek, ha baszni tud akkor nem..a palija meg végképp nem az 20 évesen! ha baszni tudtak legyenek tisztába azzal h mivel jár 1 gyerek.. aki baszni tud és még fel is csinállják és 18 év alatti jóh a szülei mondják meg mit csináljon,amig náluk lakik eltartják a leánynak kuss..pláne 1 ilyen leánynak
2016. júl. 22. 13:12
36/40 anonim válasza:
#35 "aki baszni tud és még fel is csinállják és 18 év alatti jóh a szülei mondják meg mit csináljon,amig náluk lakik eltartják a leánynak kuss.." - hát pedig ez nem így van, csak van sok szerencsétlen fiatal, akivel ezt el tudják hitetni a "rendpárti-értékelvű" hazugok, nehogy ki merjenek állni a saját jogaikért, és saját érdekeikért - akár a szülőkkel szemben. Szóval pontosan az ilyen sötét és korlátolt "csak jót akaró" szülőktől kell megóvni a fiatalokat.
2016. júl. 22. 13:20
37/40 anonim válasza:
"HA elmondja..."
Kötelességük elmondani, és a családvédelmisek inkább próbálnak lebeszélni az abortuszról mindenkit, nem rábeszélni.
2016. júl. 23. 09:52
38/40 anonim válasza:
" sokan olyan oksonak hiszitek magatokat"
Tanulj meg írni b*zdmeg,aztàn csinàltasd föl magad
Mindenki a helyesíràsod ócsàrolja?!?! Mert egyszerűen katasztrófa...egy mondatot sem tudsz helyesen megszerkeszteni! Igaza van a szüleidnek
Nem ők tartanak el?! Hanem ki?! A baràtod? Magadat tartod el?
Lenne annyi pénzed hogy felnevelj egy gyereket EGYEDÜL?
Ui.:Jöhet a lepontozàs! ;)
Privàtban nyugodtan panaszkodhatsz nekem;)
2016. júl. 23. 19:25
39/40 anonim válasza:
Ez a kislány nem épp magyar származású....
2016. júl. 23. 19:55
40/40 anonim válasza:
Akkor minek írt ide?
Mért nem kérdezte meg a szüleit,hogy mért nem aludhat a pasijàval!?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!