Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek ha szuleim nem...

Mit tegyek ha szuleim nem engedik hogy a baratom nalunk aludjon?

Figyelt kérdés
Baràtomal vagyok 3-éve valamikor tiltotak valamikor nem de vegulis meg engedtek.. par honapja tudtak meg h le fekudtunk.. de ugy tudtak meg h el.szoktem a baratomhoz es terhes lettem de viszont nem engedtek h meg tarcsam de vissza hoztak a baratomtol nem engedtek h ossze aljunk pedig a baratom 20 eves lesz en viszont 17 eves el multam de meg kerdeztem a szuleimtől h itt e aludhat a baratom. Szombat Vasarnapkent.. azt valaszoltak h minek nem engedik mit tegyek hogy egyutt legyek a baratomal éles képen ?? Segitseget szeretnek kerni koszonom szepen!!!!
2016. júl. 21. 09:37
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
82%
Miért csodálkozol, hogy nem engedik? Jól teszik. Inkább a tanulással kéne foglalkoznod, főleg a nyelvtannal.
2016. júl. 21. 09:41
 2/40 anonim ***** válasza:
86%
Hát ez elég kamunak tűnik. Vagy csak irtózatosan hülye vagy.
2016. júl. 21. 09:48
 3/40 anonim ***** válasza:
87%

Drága Vivike. Megkaptam a privat üzenetedet. Ha te tanultál volna rendesen akkor nem lenne ilyen borzalmas a helyesírásod és a fogalmazásod. Egy értelmes mondatot nem tudsz írni. Annyira buta vagy, hogy fel sem tűnik neked. A szüleid helyesen döntöttek amikor nem engedik, hogy a valószínűleg hasonló IQ-val rendelkező fiúval a lakásukban szexelj..

Bár lehet elkéstek azzal, hogy embert faragjanak belőled..

2016. júl. 21. 09:51
 4/40 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudsz mit tenni. Csalódtak benned. Elszöktél, fel is csináltak egyből, abortuszod volt. Ezek után még van otthonod, örülnöd kéne, nem még követelőzni.
2016. júl. 21. 09:57
 5/40 anonim ***** válasza:
86%

16 évesen teherbe estél és csodálkozol, hogy nem engedik a szüleid hogy együtt aludjatok?

Lehet hogy a barátod 20 éves, de neki sem lehet sok esze. Védekezésről egyikőtök sem hallott?

2016. júl. 21. 09:58
 6/40 anonim ***** válasza:
75%
3-as vagyok, Bocsánat, nem egyből csinálták fel, hanem 3 év után, kikérte magának priviben :)) 14 évesen szexelni, nem is értem mire izgul fel egy pasi rajta, még ki sincs fejlődve a teste. Beteg világ.
2016. júl. 21. 10:02
 7/40 anonim ***** válasza:
80%

Ennyi idősen ne csak a pasikon és a kefélésen járjon az agyad. Mi lett az eredménye? Felcsináltak, abortuszod volt, megszöktél. Szép!

Inkább azon gondolkodj, hogy valami értelmeset kezdjél az életeddel. Tanuljál, legyen jó munkád. Hogy akarsz élni? Normálisan? Vagy ilyen bután, ahogy most?

2016. júl. 21. 10:02
 8/40 anonim ***** válasza:
64%

Csodálkozol?

- átvágtad őket, mert azt mondtad, hogy együtt alszotok, közben szó sem volt alvásról, egészen más csináltatok

- gondolom, hogy saját kereseted nincs, még te is a szüleid pénzéből élsz, miért csodálkozol, ha egyelőre unokát nem akarnak felvállalni

Egyébként pedig egyetértek:

- van még mit tanulnod az iskolában, persze meglehet, hogy ennél több már úgy sem ragadna rád

- véletlenül nem a te barátod az, aki esetenként begörcsöl, össze-vissza veri magát, és olyankor azt sem tudja, mi történik vele??

Valahogy a két kérdés-feltevésnek olyan nagyon-nagyon hasonló a stílusa, a megfogalmazása.

Ez esetben még inkább nem csodálom, hogy a szüleid tiltanak tőle.

2016. júl. 21. 10:03
 9/40 anonim ***** válasza:
84%

Ne írogass privátokat.

Ha akartátok a gyereket miért mentél abortuszra?

2016. júl. 21. 10:03
 10/40 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, akkor menj te a barátodhoz, ez kb ennyi.
2016. júl. 21. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!