Mit tegyek ha szuleim nem engedik hogy a baratom nalunk aludjon?
#12 ".... szívünkből gyűlöljük a csávót. Csak a hülye nővérem ezt nem fogja fel mert elvan a saját kis világában..." - ahogy elnézem, inkább ti nem fogjátok fel, hogy a párkapcsolat lényege az, hogy egymással kell boldognak lenniük, nem a rokonságoknak megfelelni...
Itt is a Kérdezőnek áll a zászló, mert ugye pár hónap mulva a szülei ha a fejük tetejére állnak, se tudnak tenni semmit...
Én a nyelvtanodat nem savazom, már megtették az előttem szólók, jogosan.
Mit tegyél, hogy együtt legyél a barátoddal éles képen? Fókuszálj.
Nekem sem engedték sokáig,hogy a párom nálunk aludjon, pedig mi rendesen védekezünk, plusz akkoriban még le sem feküdtünk, nem is terveztük.
A szüleid jogosan nem engedik, hogy ott aludjál. Talán ha leülnétek megbeszélni, hogy ezentúl normálisan védekeztek, és nem szöksz el, hogyha nem engednek valamit, akkor egy idő után megenyhülnek.
Segíts be a házimunkába,ha van udvar akkor a kinti munkálatokba, lássák, hogy agyilag is érett vagy. Hozz felelősség teljes döntéseket, és nőj fel, ha már szeretkezni van eszed.
Kiírtál egy kérdést kislány. Mégis mit vártál? Megsimogatják a kis buksid, hogy a szüleid a hülyék?
Átverted a szüleid, felcsináltattad magad. 17 évesen csak testileg vagy fejlett, agyilag úgy tűnik egyáltalán nem vagy az. A helyesírásod is pocsék. Inkább tanulj ahelyett, hogy a pasikon jár az eszed, nagyon rádfér a tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!