Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek ha szuleim nem...

Mit tegyek ha szuleim nem engedik hogy a baratom nalunk aludjon?

Figyelt kérdés
Baràtomal vagyok 3-éve valamikor tiltotak valamikor nem de vegulis meg engedtek.. par honapja tudtak meg h le fekudtunk.. de ugy tudtak meg h el.szoktem a baratomhoz es terhes lettem de viszont nem engedtek h meg tarcsam de vissza hoztak a baratomtol nem engedtek h ossze aljunk pedig a baratom 20 eves lesz en viszont 17 eves el multam de meg kerdeztem a szuleimtől h itt e aludhat a baratom. Szombat Vasarnapkent.. azt valaszoltak h minek nem engedik mit tegyek hogy egyutt legyek a baratomal éles képen ?? Segitseget szeretnek kerni koszonom szepen!!!!
2016. júl. 21. 09:37
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Na jooo ide tik ne irjatok nem vagyok ra kivancsi senkiere koszi szepen
2016. júl. 21. 10:05
 12/40 anonim ***** válasza:
71%
A nővérem is hasonlót csinált csak ő már 20-21 é es volt. Barátjával már 4 éve voltak együtt aztán volt egy abortusz és szakítás. A nővérem csont és bőr lett úgy lefogyott, és most újra összejöttek.... szívünkből gyűlöljük a csávót. Csak a hülye nővérem ezt nem fogja fel mert elvan a saját kis világában... teljesen megértem a szüleidet. Jól teszik hogy tiltanak.
2016. júl. 21. 10:09
 13/40 anonim ***** válasza:
75%
nem tudom mit vártál, a szüleid meg pont hogy helyesen döntöttek..
2016. júl. 21. 10:15
 14/40 anonim ***** válasza:
21%

#12 ".... szívünkből gyűlöljük a csávót. Csak a hülye nővérem ezt nem fogja fel mert elvan a saját kis világában..." - ahogy elnézem, inkább ti nem fogjátok fel, hogy a párkapcsolat lényege az, hogy egymással kell boldognak lenniük, nem a rokonságoknak megfelelni...

Itt is a Kérdezőnek áll a zászló, mert ugye pár hónap mulva a szülei ha a fejük tetejére állnak, se tudnak tenni semmit...

2016. júl. 21. 10:16
 15/40 anonim ***** válasza:
47%

Én a nyelvtanodat nem savazom, már megtették az előttem szólók, jogosan.

Mit tegyél, hogy együtt legyél a barátoddal éles képen? Fókuszálj.

Nekem sem engedték sokáig,hogy a párom nálunk aludjon, pedig mi rendesen védekezünk, plusz akkoriban még le sem feküdtünk, nem is terveztük.

A szüleid jogosan nem engedik, hogy ott aludjál. Talán ha leülnétek megbeszélni, hogy ezentúl normálisan védekeztek, és nem szöksz el, hogyha nem engednek valamit, akkor egy idő után megenyhülnek.

Segíts be a házimunkába,ha van udvar akkor a kinti munkálatokba, lássák, hogy agyilag is érett vagy. Hozz felelősség teljes döntéseket, és nőj fel, ha már szeretkezni van eszed.

2016. júl. 21. 10:21
 16/40 anonim ***** válasza:
47%
12. vagyok. Ez még mind nem lenne akkora gond ha a nővérem nem lakna velünk. A szitu hogy dolgozik. Az iskolát már régen befejezte. És a legrosszabb hogy épp készül a barátját is ideköltöztetni... a szüleim pedig engedik... mikor megkérdeztem hogy miért engedik? Miért nem küldik el a francba a nővérem is ha már esze nincs, annyit mondtak "most mit csinálhatnánk?" Szóval örülj hogy a te szüleid szókimondóbbak és nem ilyen engedékenyek... további szép napot.
2016. júl. 21. 10:21
 17/40 anonim ***** válasza:
81%

Kiírtál egy kérdést kislány. Mégis mit vártál? Megsimogatják a kis buksid, hogy a szüleid a hülyék?

Átverted a szüleid, felcsináltattad magad. 17 évesen csak testileg vagy fejlett, agyilag úgy tűnik egyáltalán nem vagy az. A helyesírásod is pocsék. Inkább tanulj ahelyett, hogy a pasikon jár az eszed, nagyon rádfér a tanulás.

2016. júl. 21. 10:24
 18/40 anonim ***** válasza:
15%
14# hát bocs ha nem velünk lakna épp nem érdekelne senkit mit csinál... de itt lakik nálunk... dolgozik de max. Azt fizet amit magának vesz. A szüleim engedik hogy spóroljon hogy jó legyen neki. Erre ő ezt csinálja.... az anyám nagyon sokat sírt emiatt. Eldöntöttem hogy ha még egyszer ekkora gondot mer okozni én magam tiltom ki a családból, pedig szeretem a nővérem,de azért a szüleimet mégis többre tartom és inkább őket választom. Szerintem ne okoskodj tudatlanul 14# válaszoló.
2016. júl. 21. 10:28
 19/40 anonim ***** válasza:
91%
#18 "Eldöntöttem hogy ha még egyszer ekkora gondot mer okozni én magam tiltom ki a családból," - ugye nem baj, ha ezen mosolygok egy kört... olyan meggyőződéssel írtad, mint ha legalábbis lenne bármi értelme a mondatnak...
2016. júl. 21. 10:33
 20/40 anonim ***** válasza:
15%
Már miért ne lenne értelme? Az hogy te nem érted a te bajod. Nem hibáztatlak, nem kell hogy tudd miért mondom. A szüleimmel is megbeszéltem ezt. Mosolyogj nyugodtan, közöd akkor sincs a döntéseinkhez.
2016. júl. 21. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!