Mit tegyek ha szuleim nem engedik hogy a baratom nalunk
aludjon?
Figyelt kérdés
Baràtomal vagyok 3-éve valamikor tiltotak valamikor nem de vegulis meg engedtek.. par honapja tudtak meg h le fekudtunk.. de ugy tudtak meg h el.szoktem a baratomhoz es terhes lettem de viszont nem engedtek h meg tarcsam de vissza hoztak a baratomtol nem engedtek h ossze aljunk pedig a baratom 20 eves lesz en viszont 17 eves el multam de meg kerdeztem a szuleimtől h itt e aludhat a baratom. Szombat Vasarnapkent.. azt valaszoltak h minek nem engedik mit tegyek hogy egyutt legyek a baratomal éles képen ?? Segitseget szeretnek kerni koszonom szepen!!!!
#20, vedd már észre, hogy ilyen "döntés" nincs, ugyanis te nem tilthatod meg egyetlen másik embernek se azt, hogy valakivel kapcsolatot tartson, ahogy azt se, hogy ne tartson kapcsolatot. Vagyis bárkit csak magadtól tudsz "kitiltani", úgy, hogy megszakítod vele a kapcsolatot. Ennyi.
Én se a "családból tiltottam ki" anyámat, egyszerűen csak nem állok szóba vele, és kész. Tény, nem olyan hangzatos, mint amit te írtál...
2016. júl. 21. 10:42
22/40 anonim válasza:
Bocsi,de én már magát a problémát nem tudom értelmezni,annyira helytelenül írsz.
2016. júl. 21. 10:55
23/40 anonim válasza:
Hát ez kamunak elég gyenge, viszont láttam már olyan családokat, ahol ez simán megtörténik. Egyet tudok tanácsolni, kislány: NE SZAPORODJ! Köszike.
2016. júl. 21. 11:10
24/40 anonim válasza:
Kitiltja a családból :DDD De kemény!!!!!!
2016. júl. 21. 12:32
25/40 anonim válasza:
Én se engedném meg ha a gyerekem lennél + nyáron elvinnélek nyelvtan tanárhoz is!
Grazulálok hozzád,meg a palidhoz,hogy d.gni dugtok de védekezni meg nem tudtok!
Az ilyen ne is szaporodjon!Mond mit csináltál volna ha megtartod a gyereket?
Ha időközben a palid lelép? Ki miből tartottad volna el?!Könnyű szülönek szülni..jóltették h nem engedték h megtartsd
De most mit jelent ez : hogy egyutt legyek a baratomal "éles képen" ??
2016. júl. 21. 12:36
26/40 anonim válasza:
66%-os, az igaz hogy mindjárt 18 lesz, és azután már nem szabhatnak neki korlátokat, viszont kíváncsi lennék, hogy ugyan ez a "felnőtt" 18 éves, miből fogja eltartani magát? Ilyen helyesírással gondolom már általános 6.-ból kibukott, a pasija se lehet sokkal műveltebb. Gondolom nem úgy képzelted hogy a lány szülei küldik nekik a pénzt vagy a pasi szüleinél hédereznek, az ő pénzükön?
2016. júl. 21. 17:17
27/40 anonim válasza:
16 évesen meg akartad tartani a gyereket? :o
2016. júl. 21. 17:55
28/40 A kérdező kommentje:
Nem a szuleim penzebol elek .... ti nem tudjatok mit beszeltek egyaltalan nem aztnkerdeztem hogy helyesen e irok hanem segitseget kertem .... nem le oltast .... sokan olyan oksonak hiszitek magatokat hogybaz borzaszto elobb magatok korul kellenen korul nezniutana a masikat majd ha ti tokeletesek lesztek akkor szovegeljetek ..... engem butaztok le holott segitseget kerek nem azt h buta vagyok e vagy sem ..... helo
2016. júl. 21. 20:06
29/40 anonim válasza:
#26, hogy te mit gondolsz, vagy én mit gondolok, az egy történet. A nagykorú gyermek tartása meg törvényileg szabályozott, amit érdekes módon tudni szokott mindenki, amikor a különélő másik szülőtől kell behajtani, de rögvest el szokta felejteni, amint arról van szó, hogy a saját értékrendjét nem tudja a továbbiakban a gyerekére kényszeríteni...
Pedig a szabályok tök ugyanazok, egyféle szabályrendszer létezik a nagykorú gyermek tartására.
2016. júl. 21. 21:26
30/40 anonim válasza:
#25 "Könnyű szülönek szülni..jóltették h nem engedték h megtartsd" - vagy egyszerűen a Kérdező nem tudta, hogy a végső döntés joga akkor is nála volt... csak hát honnan szerezzen egy fiatal korrekt infót, amikor pont a "csak jót akaró" szülei válnak az ellenségeivé, és a társadalom sajnos betegesen szülőpárti... ahogy ennél a kérdésnél is látszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!