Elmondjam mamamnak, hogy emiatt neha osszepisilem a furdoszobat?
Most ez viccesnek fog tunni, de nem az... vagyis nem annyira. :D
Ahanyszor mamam uj illatositot akaszt a wc-be, vagy direkt vagy veletlenul, de allandoan odateszi, ahol az uloke erintkezik a porcelannal (ertitek: a kis muanyag bigyulak ala). Eleve, ha a sajat wc-mmel teszem ezt, az az eredmenye, hogy ha raulok, letorik az illatosito, de a mamam eseteben ilyen meg nem fordult elo.
Ellenben ezzrl a modszerrel ugy megemeli az uloket, hogy "nem zar" rendesen, amikor raulok, es ha elkezdek pisilni, azt latom, hogy sugarban spriccel a labaim kozt az uloke alol elorefele... a mai alkalom volt a harmadik, hogy takarithattam emiatt magam utan.
Szerintetek szoljak neki vagy csak minden alkalmal ellenorizzem az illatosito helyzetet? Ő amugy hogy a viharba' nem veszi eszre, mas iranyba pisil?? Ha ulok, nekem elorefele es enyhen lefele iranyulva jon a vizelet.
Mit tennetek? :D
20+ N
A kérdés elején azt hittem, kamaszfiú vagy, aki az illatosítóra céloz, és mellémegy... Már akartam írni, hogy a 3 éves fiam is eltalálja...
De ahogy végigolvastam, nem találok szavakat.
Egyrészt: nálunk olyan az ülőke, hogy nem érintkezik a csészével, mert van 4 "Távtartó", azon támaszkodik. Tehát egyrészt mindig van ott rés, másrészt nem törik le az illatosító... (ilyen, látod?: [link] )
Másrészt: nő létemre el nem tudom képzelni, hogy lehet ülve előre pisilni. Nekem lefelé megy, nem előre.
"Mit tennetek? "
Megtanulnék felnőtt ember módjára normálisan pisilni...
Hja!
Szarni, meg oldalra szoktál?!
Tök normális.
Mindig van mit tanulni... :D
Nem baj, #15, légy meleg, az most nagyon divatos úgy is. :)
A mama, meg évek óta a szerencsétlen papát b@ szogatta mindig, hogy a wc mellé hugyozik...
Arra ő sem gondolt, hogy az elhízott lánya kinőtte a klotyót és csak fekve tud huggyantani!
"sugarban spriccel a labaim kozt az uloke alol "
Ezzel a mutatványoddal pénzt tudnál keresni valamelyik valóság showban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!