Meghívjam a nagyszüleimet a ballahásomra?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ugyanis anyumat és a testvérét megverte papám, mert nem egyezett a véleményük. Nem ivott, nem volt részeg, hirtelen felindulás volt az egész. Azóta nem jártunk náluk, pedig közel laknak hozzánk. Mamám látogat meg minkez néha, neki mondtam is, hogy szeretném, ha eljönne az ünnepségre, de azt mondta, hogy abból is csak a vita lenne. Egyértelmű, hogy nem akarom, hogy papám jöjjön, viszont sokan úgy gondolják, hogy el kellene mennem és oda kellene adnom a meghivót is.
Viszont nem tudom, hogy papám hogyan reagálna rá.
Ha meg nem hívom el őket akkor később ebből lesz a vita.
Mamám azt mondta, hogy nem is említi papámnak a meghívót.
Tehát bármit is teszek, azzal megbánthatok valakit. Tanácstalanságomban kérem segítsen valaki!
2016. jún. 17. 15:09
11/12 anonim válasza:
Ha senki nem akarja, akkor ne is hívd meg, ne foglalkozz vele, aki az anyámat megütné, azt én többet látni sem akarnám.
12/12 anonim válasza:
Szerintem vidd át a meghívót. A családod, így illik. Kérd meg a papádat, hogy ne legyen agresszív, ez fontos nap neked. Anyukádéknak is szólj, hogy kerüljék a konfliktust. Ha a papádék nem mennek el, akkor meg legalább tudod, hogy hányadán álltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!