Kedves Anyukák! Anyaként számomra evidens, hogy a saját szüleimhez megyek többet a gyerkőccel a férjem nélkül, és nem az ő szüleihez. Anyósoméknál ebből feszültség van, mert így kevesebbet látják az unokát. Ki, hogyan oldja ezt meg? Tanácsot kérek!
Utolsó ez nem mindenhol van így
Mi többet vagyunk a párom szüleinél.. sokkal jobban el van velük a kislányom
Szerintem itt arról van szó, hogy a kisgyerekkel otthon lévő anyukáknak is szükségük van felnőtt társaságra. Gondolom az anyukája közel lakik, jó a kapcsolatuk, ezért meglátogatja, a gyereket pedig nem hagyhatja otthon. Megértem, hogy sokmindent szívesebben beszél meg vele, mint az anyósával. Hiába jó a kapcsolat, de nem ugyanaz.
Normálisan le kell ülni megbeszélni és elmagyarázni, hogy ez egyáltalán nem ellene irányul.
Èn is itthon vagyok még a fiammal, heti 2x megyünk Anyuhoz, egyszer hét közben akkor csak 3asban vagyunk, egyszer hétvégén akkor Apum, Öcsi és sóginő is ottvan.
Anyósom ugyan féltèkeny Anyura, de hozzá nem mehetünk, 2 éve nem léptük át a küszöbét :( (Nem enged be, letagadja hogy otthon van, nem takarít, napi3 doboz cigit szív bent, stb)ő meg jó esetben heti 1x jön 2-3 órára.
Ha közös családi progi van Anyós mindig az utolsó pillanatban kihúzza magát, cagy le se mondja egyszerűen csak nem jön el...
Én már feladtam, a férjem is. Ez van.
Szerintem igazad van, férjem nélkül én se mászkálnék anyóshoz.
Az édesanyám az édesanyám. Bízok benne, szeretem, beavatom amibe jónak látom, makd 40 éves a kapcsolatunk. Anyósom meg a férjem anyja, nem az enyém, sose volt bensőséges kapcsolatuk egymással se, így velünk sincs, az unokájával sincs. Eszem ágában se lenne amìgy se vele lenni, ha ő akarná se ;)
Ennyi.
Én megyek anyósokhéz is egyedül, de szüleimhez lehet, hogy többet. Viszont sógornőmékhez többet megyünk, mint tesómhoz (és nem azért, mert nem imádnám húgomat). Szerencsére nem problémázik senki.
Off: fura, hogy sokan mennyire komolyan veszik ezt a "saját család" témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!