Mi lesz ezután?
Figyelt kérdés
A nagymamám agyvérzést kapott 2 és fél hete, és csütörtökön meghalt. Nem csak a nagyanyám volt, hanem szinte az anyám, mert ő nevelt fel. Nagyon hiányzik, mindenhol csak őt keresem, s titkon reménykedem benne, hogy ez csak valami hazugság, hogy meghalt, és haza fog jönni. Mitévő legyek? Egész nap csak sírok,nem találom a helyemet.. Kérlek segítsétek. Köszönöm.2016. máj. 15. 23:57
1/4 anonim válasza:
Először is: részvétem.
Másodszor pedig kérdésedve válaszolva: semmi nem lesz, az élet megy tovább. Sajnos szinte nincs olyan ember a világon aki élete során ne veszítene el valaki nagyon fontosat. Idővel jobban fogod érezni magad, de ennyi. Nem fog neked tudni senki olyat mondani amitől jobban érzed magad.
2/4 anonim válasza:
Sajnos, át tudom érezni a helyzetedet, nagyon sajnálom. Próbáld felidézni a szép együtt töltött pillanatokat, nézegess régi képeket. Ilyenkor az tesz jót, ha nem folytod magadba az érzéseidet.
Tényleg nagyon sajnálom...
3/4 anonim válasza:
A gyásznak van egy folyamata. Igen, sírni kell, mert faj nagyon. En 3 hónapja veszítettem el apukámat. Fogadd reszvetemet. Az ido valamit enyhít majd. Nem sokat. Az élet véges, nincs mit tenni, ki kell bírni.
4/4 anonim válasza:
[link] Ezt olvasd el, szerintem nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!