Mi lesz ezután?

Figyelt kérdés
A nagymamám agyvérzést kapott 2 és fél hete, és csütörtökön meghalt. Nem csak a nagyanyám volt, hanem szinte az anyám, mert ő nevelt fel. Nagyon hiányzik, mindenhol csak őt keresem, s titkon reménykedem benne, hogy ez csak valami hazugság, hogy meghalt, és haza fog jönni. Mitévő legyek? Egész nap csak sírok,nem találom a helyemet.. Kérlek segítsétek. Köszönöm.

2016. máj. 15. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is: részvétem.

Másodszor pedig kérdésedve válaszolva: semmi nem lesz, az élet megy tovább. Sajnos szinte nincs olyan ember a világon aki élete során ne veszítene el valaki nagyon fontosat. Idővel jobban fogod érezni magad, de ennyi. Nem fog neked tudni senki olyat mondani amitől jobban érzed magad.

2016. máj. 16. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos, át tudom érezni a helyzetedet, nagyon sajnálom. Próbáld felidézni a szép együtt töltött pillanatokat, nézegess régi képeket. Ilyenkor az tesz jót, ha nem folytod magadba az érzéseidet.

Tényleg nagyon sajnálom...

2016. máj. 16. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
A gyásznak van egy folyamata. Igen, sírni kell, mert faj nagyon. En 3 hónapja veszítettem el apukámat. Fogadd reszvetemet. Az ido valamit enyhít majd. Nem sokat. Az élet véges, nincs mit tenni, ki kell bírni.
2016. máj. 16. 21:21
 4/4 anonim válasza:
[link] Ezt olvasd el, szerintem nagyon hasznos.
2016. máj. 28. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!